Ключова дума   ВРЪЗКА

За какво помага кубче лед на врата

01/11/2019 08:53:00 | Съвети

Нормално е хората да искат да останат по-млади толкова дълго, колкото е възможно. Акупунктурата и ледотерапията се използват от векове и може да помогнат за това. Какво обикновено кубче лед може да свърши за здравето и младостта ни? Лед върху точката на Фън Фу Легнете по корем. Поставете кубче лед върху точката и я оставете 15-20 минути,

Кои са най-влюбчивите зодии

02/25/2016 17:49:00 | Новини

Да се влюбваш е хубаво… но да се влюбваш лесно има както предимства, така и недостатъци. Ето кои зодии най-бързо се поддават на емоциите си. Стрелец Представителите на тази зодия са много емоционални и лесно се палят – както в негативния, така и в положителния смисъл на думата. Те са пламенни и това качество е прекрасно в началото на всяка връзка.

Любов на 20 години разстояние

04/23/2013 21:40:38 | Новини

Паталия и Павел са се влюбили от пръв поглед. Той е възхитен от външността, амбициозността и енергичността Френският психолог Венсан Видал отговаря на въпросите, които двойките в подобно положение най-често си задават. Дава им и съвети и как да получат възможно най-голямо удовлетворение от нестандартната си връзка.