Бела Хадид отпразнува пет месеца трезвеност на парти в Лас Вегас. Супермоделът успя да се пребори с алкохолната зависимост, заради която не можеше да се контролира и имаше психологически проблеми.

26-годишният модел разкри това в социалните мрежи, публикувайки снимки и видеоклипове от посещението си с приятели в казино. Именно там тя е решила да отпразнува важната за себе си дата. На видео се вижда как Бела се усмихва и танцува с приятелите си. "Пет месеца без алкохол", написа моделът под видеото.

Ден по-рано Хадид присъства на откриването на новия ресторант Caesar Palace Stanton Social Prime в Лас Вегас, където представи и своята марка "успокояващи" безалкохолни напитки Kin Euphorics, която основа през септември 2021 г. заедно с Джен Батчелор. След като Бела започна да се грижи за психичното си здраве и да свежда до минимум консумацията на алкохол, именно участието ѝ в разработването на Kin Euphorics и ежедневната консумация на продуктите на марката ѝ помогнаха да се откаже напълно от алкохола.

"Можеш или да изпиеш един шот уиски, за да се почувстваш по-добре за 20 минути, или да пиеш Kin всеки ден, за да се чувстваш по-добре през цялото време", казва моделът пред Vogue. И призна, че го пие всяка вечер преди лягане, за да спи "като бебе", предаде БГНЕС.