Поставянето на мезоконци прилича на създаване на мрежа от здрави, но много фини нишки в кожата. Те се въвеждат с куха игла, близо един до друг. Преди процедурата зоната се обезболява с анестезиращ крем. Убождането почти не се усеща, а цялата терапия отнема минути.

Линеарните мезоконци пораждат реакции, стимулиращи производството на собствен колаген и фибрин в дълбоките тъкани, което автоматично подмладява кожата и я прави много по-еластична. С течение на времето нишките се разграждат от организма, оставяйки подмладено и свежо лице. Самото имплантиране ускорява микроциркулацията, което способства за уеднаквяване на тена и буквално кара лицето да засияе.

Биорезорбируемите конци се въвеждат бързо и безболезнено, нямат дълъг възстановителен период и не се напипват при допир. Те са фантастична процедура за хора, които имат нужда от лифтинг и подмладяване, но не се решават на пластична операция.

Следващо ниво са конците за лифтинг, които освен биоревитализация имат способността на репозиционират тъканите. Поставени от опитен естетичен лекар те гарантират ултимативен лифтинг и трайно подмладяване.

Д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска от столичната Хил клиник са утвърдени имена в българската естетична дерматология и единствените наши лекари, които са избрани от Aptos за международни обучители. Това е от една страна признание за техните умения и знания, а от друга чудесна възможност те да присътват на срещите на водещи естетични лекари, които се занимават с лифтинг с конци, да обменят опит и техники. Не случайно пациентите избират именно тях двете, когато решат да си правят тредлифтинг.

Без оперативна намеса, без разрези, само с 2-4 убождания с игла (като мястото е предварително обезболено с крем) се получава укрепен лицев овал, изгладени бръчки, очертани скули. Прецизното триизмерно моделиране изглежда много естествено и хармонично от всяка перспектива. В същото време се радваме и на по-добро качество на кожата в областта на шията, повече тонус и хидратация в резултат от поставянето на линейните мезоконците (които в Хил клиник ще получите безплатно към лифтинг конците до края на февруари 2020).

Нишките са изработени от изцяло биоразградим, биосъвместим, инертен и стерилен материал, имат дълготрайно действие. Последните, излезли на бюти пазара, конци са тези с добавена хиалуронова киселина. Научно доказано е, че в сравнение с обичайните конци за лифтинг, които съдържат само PLACL, новите нишки осигуряват увеличаване на производството на колаген тип I с 50% още през първите две седмици след процедурата и нарастване на количеството колаген тип III с повече от 20%.

Естетичните дерматолози на Хил клиник познават в съвършенство и работят с различни като структура и състав лифтинг и мезо-конци. В комбинация с поставяне на дермални филъри, както и ботокс терапия се постига тотално, но много деликатно обновяване на външния вид, повдигане на схлупени вежди, изпъване на назолабиални и марионетни бръчки, очертаване на лицевия овал.

Поставянето на конци се предшества от безплатна консултация със специалист в Хил клиник, по време на която се обсъждат всички аспекти на процедурата и прогнозируемия й ефект.

Подходът се съобразява със специфичните проблеми на всеки отделен пациент, състоянието на кожата и желанието му за корекции. Дерматолозите на Хил клиник преценява кои методи да съчетаят, за да се получи отличен краен антиейдж и ревитализиращ резултат. Това е голямата тайна на успеха – деликатна и комплексна работа за постигане на най-добрата възможна версия на даденото лице и кожа.

За повече информация и записване на час: 02 439 3131, hillclinic.comРазгадаха първото убийство в историята

Човекът е хищник, присъщо му е да убива. Според Библията Авел е първата жертва на убийство в света....

Клуб за танци зарази хиляди, уби над 300

Клуб за танци до град Алесандрия, посещаван от възрастни хора, причинил експлозия от зараза с...

Лекари в САЩ - смаяни колко бързо се влошават и умират пациентите от COVID-19

Един медицински работник нарече това "безумно", а друг каза, че това те превръща в параноик -...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия срещу коронавируса имат много въпроси за реакциите на...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...