Поставянето на мезоконци прилича на създаване на мрежа от здрави, но много фини нишки в кожата. Те се въвеждат с куха игла, близо един до друг. Преди процедурата зоната се обезболява с анестезиращ крем. Убождането почти не се усеща, а цялата терапия отнема минути.

Линеарните мезоконци пораждат реакции, стимулиращи производството на собствен колаген и фибрин в дълбоките тъкани, което автоматично подмладява кожата и я прави много по-еластична. С течение на времето нишките се разграждат от организма, оставяйки подмладено и свежо лице. Самото имплантиране ускорява микроциркулацията, което способства за уеднаквяване на тена и буквално кара лицето да засияе.

Биорезорбируемите конци се въвеждат бързо и безболезнено, нямат дълъг възстановителен период и не се напипват при допир. Те са фантастична процедура за хора, които имат нужда от лифтинг и подмладяване, но не се решават на пластична операция.

Следващо ниво са конците за лифтинг, които освен биоревитализация имат способността на репозиционират тъканите. Поставени от опитен естетичен лекар те гарантират ултимативен лифтинг и трайно подмладяване.

Д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска от столичната Хил клиник са утвърдени имена в българската естетична дерматология и единствените наши лекари, които са избрани от Aptos за международни обучители. Това е от една страна признание за техните умения и знания, а от друга чудесна възможност те да присътват на срещите на водещи естетични лекари, които се занимават с лифтинг с конци, да обменят опит и техники. Не случайно пациентите избират именно тях двете, когато решат да си правят тредлифтинг.

Без оперативна намеса, без разрези, само с 2-4 убождания с игла (като мястото е предварително обезболено с крем) се получава укрепен лицев овал, изгладени бръчки, очертани скули. Прецизното триизмерно моделиране изглежда много естествено и хармонично от всяка перспектива. В същото време се радваме и на по-добро качество на кожата в областта на шията, повече тонус и хидратация в резултат от поставянето на линейните мезоконците (които в Хил клиник ще получите безплатно към лифтинг конците до края на февруари 2020).

Нишките са изработени от изцяло биоразградим, биосъвместим, инертен и стерилен материал, имат дълготрайно действие. Последните, излезли на бюти пазара, конци са тези с добавена хиалуронова киселина. Научно доказано е, че в сравнение с обичайните конци за лифтинг, които съдържат само PLACL, новите нишки осигуряват увеличаване на производството на колаген тип I с 50% още през първите две седмици след процедурата и нарастване на количеството колаген тип III с повече от 20%.

Естетичните дерматолози на Хил клиник познават в съвършенство и работят с различни като структура и състав лифтинг и мезо-конци. В комбинация с поставяне на дермални филъри, както и ботокс терапия се постига тотално, но много деликатно обновяване на външния вид, повдигане на схлупени вежди, изпъване на назолабиални и марионетни бръчки, очертаване на лицевия овал.

Поставянето на конци се предшества от безплатна консултация със специалист в Хил клиник, по време на която се обсъждат всички аспекти на процедурата и прогнозируемия й ефект.

Подходът се съобразява със специфичните проблеми на всеки отделен пациент, състоянието на кожата и желанието му за корекции. Дерматолозите на Хил клиник преценява кои методи да съчетаят, за да се получи отличен краен антиейдж и ревитализиращ резултат. Това е голямата тайна на успеха – деликатна и комплексна работа за постигане на най-добрата възможна версия на даденото лице и кожа.

За повече информация и записване на час: 02 439 3131, hillclinic.comТревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

Отучете детето да сяда така

Много родители си мислят, че седенето в положение W повишава гъвкавостта на детето им или че поне то...

9 скрити симптома на диабет

Очаква се броят на диабетиците по света да нарасне до 522 милиона души през 2030 г. В България сега...

ПОСЛЕДНО ОТ

Скъпа мамо, объркан съм. Свикнал съм да заспивам в топлата ти прегръдка. Всяка нощ се гушкам в теб. Толкова близо, че да чувам сърцето ти, толкова близо, че да усещам дишането ти. Вглеждам се в лицето ти, докато бавно заспивам, усещайки сигурност от близостта ти. Когато се събудя гладен, със студени крака или просто защото копнея за прегръдката

Всички бебета поглъщат въздух, докато пият мляко. Той се събира в стомаха във вид на мехур. У някои стомахчето неприятно се разтяга и те прекъсват храненето си. Други не поглъщат толкова въздух, че да прекъснат храненето. Има два начина да се изкара този въздух и вие ще откриете кой е най-подходящият за вас

Възпалените, сухи или кървящи зърна са често срещан проблем. При някои майки създава такива неприятноти, че те спират да кърмят твърде рано. Като млад родител може да открите, че са нужни дни или седмици, за да свикнете със сученето на новороденото. Нормално е зърната ви да бъдат по-чувствителни – да усещате болка, или парене

Как да се заредиш с енергия по тибетски

Гонете лошите мисли, бягайте от "трите отрови на ума”, казва Шераб Барма Всеки си има начини да се...

Излекуването с чигонг е бързо и трайно за вярващите в тялото си

През 2012 г. известният китайски майстор Юан Тзе прави малка революция в чигонг, като създава Юан...

Как лекува чигонг

Как лекува чигонг Неувяхващата си слава чигонг безспорно дължи на факта, че упражненията лекуват....

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Слух, че словашкият лидер е заразен с коронавирус, плъзна в евросредите и постави в риск от карантина лидерите на ЕС, които участваха заедно с него в съвета по бюджета. Там бе и Бойко Борисов. Причината е, че след форума Петер Пелегрини е бил приет в болница с пневмония, съобщи АФП. “Премиерът е изтощен и има пневмония, но това е всичко”

Националният отбор на Беларус пристигна у нас със 17 футболисти за контролата срещу България в сряда от 17 ч. В неделя момчетата на селекционера Михаил Мархел победиха с 1:0 Узбекистан в друга проверка. Тя се игра в Шарджа (ОАЕ). След този спаринг от отбора си тръгнаха 9-има играчи, сред които капитанът Игор Стасевич и авторът на единственото

След като от 2018 година А1 улеснява българските потребители в закупуването на електронни винетки, компанията ще предлага услугата за тол таксуване и на автобуси и камиони над 3,5 тона А1 ще е единственият телеком у нас, който предлага всички възможности за тол таксуване на тежкотоварни превозни средства над 3