22°C   София
 

Белите дробове са един от най-активните органи и със сигурност, един от най-важните. Можем да издържим седмици без храна и дни без вода, но не и без въздух. Поради тази причина запазването на тяхното здраве и оптимално функциониране е от жизнена важност.

Тютюнопушенето е враг номер едно на белия дроб и дихателната функция. Но дори човек никога да не е бил активен пушач, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите автомобилни газове и синтетични химически базирани препарати от ежедневието допринасят в известна степен за увреждането на белите дробове. Независимо от това дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб по естествен път е полезна за всеки един човек.

Смята се, че, веднъж увредени, белите дробове не могат да бъдат възстановени. Това е така, но правилното хранене и грижи за белодробната функция могат значително да подобрят здравината и еластичността на тъканите.

Алво Фикс е български продукт за отказване от тютюнопушенето и пречистване на белите дробове. Той е създаден на базата на дългогодишни изследвания в областта на никотиновата зависимост и органичните продукти, които могат да помогнат тя да бъде преборена успешно.

Продуктът се състои единствено от билкови и растителни екстракти, както и комплекс от подхранващи и пречистващи организма минерали и витамини. Те успешно извършват пълна детоксикация на черния и белия дроб. Акцентът в мощните органични съставки пада на сапонините – естествено срещани в природата вещества, които блокират рецепторите на удоволствието при пушене.

Продуктът извлича токсините от организма, втечнява бронхиалния секрет и улеснява отхрачването. Особено добри резултати дава при упорити кашлици. Премахва влечението към цигарите, елиминира психологическата зависимост и пречиства организма от тютюневите токсини.

Сега може да поръчате Алво Фикс на промоционална цена от 24 лв. + 5 лв. за доставка. При покупка на 2 или повече опаковки куриерската услуга е безплатна. Обадете се сега на тел.: 0877 72 10 40 и поръчайте онлайн на www.biotica.bg За оптимални резултати се препоръчва прием на 3 опаковки, които са достатъчни за тримесечна терапия. Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.Висоцки измръзва на балкон

Нов опит да се разбули мистерията около смъртта на Владимир Висоцки бе направен наскоро в руския...

Д-р Йовчо Топалов извърши резекцията на комунизма

На 11 януари на 90-годишна възраст почина военният лекар Йовчо Топалов, извършил пълната резекция на...

Почина основателят на ВМА проф. Йовчо Топалов

Военномедицинска академия изказа съболезнования на  близките на проф. Йовчо Топалов – началник на...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...