30-годишният Станьо Станев от Белослав живее с тежка диагноза и има нужда от помощ, в кампания за събиране на средства за неговото излекуване се включва и общината в града. Те канят граждани и представители на бизнеса на благотворителен концерт, който ще се проведе на 26 юли от 19:30 ч. в сградата на НЧ "Съзнание - 1926 г."

Младият мъж има спешна нужда от трансплантация на бъбрек. Предстои лечение и операцията, които ще се извършат в Турция. Станьо поддържа 24 часа в денонощието високо кръвно - 240/140. До момента е на животоспасяваща хемодиализа. Ако операцията не се извърши спешно, има опасност за живота му. Всеки, който желае да помогне, може да дари средства и да получи повече информация във фейсбук страницата https://www.facebook.com/geri.cvetanova.5/posts/5651983404876333.

Нужната сума, която е непосилна за семейството, възлиза на стойност 50 000 лв. В Информационния център за обслужване на гражданите в сградата на Общинска администрация е поставена кутия а събиране на средства за лечението.

Призовават се всички жители, физически и юридически лица да подкрепят кампанията и да подадат ръка в тези дни на изпитание и нужди на Станьо и неговите близки.