*Заради дискова херния и силни болки

*Актьорът ще заведе и майка си в курорта, надява се да се изцери

Дискови хернии измъчват актьора и режисьор Деян Донков. Известният на всички артист започнал да има проблеми с кръста отскоро и ще се рехабилитира в санаториум.

"Понякога дори не мога да стана", сподели актьорът
"Понякога дори не мога да стана", сподели актьорът

Слухове за здравословното състояние на звездата от Народния театър започнаха да се появяват, откакто Донков отсъства от интервю при Лора Крумова в предаването й "На фокус" преди няколко дни. Тогава водещата заяви, че на Донков му е схванат кръстът и имал сериозни затруднения да се придвижи до студиото.

Павел баня има лековита минерална вода
Павел баня има лековита минерална вода

"Да, имам дискови хернии и понякога буквално не мога да стана", потвърди Донков пред "България Днес". Артистът сподели, че проблемите му са започнали отскоро. Заболяването на гръбначния стълб кара Донков да изпитва силни болки и придвижването му става трудно, но това не го спира от представленията и репетициите.

Въпреки усилията на актьора да бъде в кондиция той не може да игнорира здравето си. Именно затова е решил да съчетае полезното с приятното и ще посети санаториума в Павел баня, където ще празнува Коледа заедно с майка си.

Въпреки затрудненията Донков е отдаден на театралното изкуство
Въпреки затрудненията Донков е отдаден на театралното изкуство

"Виждам се рядко с майка ми. Важно е да си отделим време заедно", сподели талантът на голямата сцена. Минералната вода и физиотерапевтичните процедури са особено важни за рехабилитацията на дископатиите и актьорът е взел правилните мерки, за да се възстанови от неприятностите си в кръста.

Обичания артист може да го видим в епизодите на сериала "Алея на Славата", където играе злодея в сюжета - шеф готвача Лагадинов. Наближава зрелищният финал на серията, в който очакваме да има големи разкрития и обрати.

Освен на малкия екран може да видим Донков часове преди Нова година в представлението "Камбаната" в Народния театър, на което е и режисьор. Въпреки здравословното си състояние актьорът не може да зареже своята страст - театъра. Скоро той участва в представлението "Антигона", за което е трябвало да стиска със зъби от болки, за да излезе на сцената. Освен това в момента Донков пътува до Сливен, за да направи репетиция с оркестър "Карандила" за предстоящия му спектакъл. В името на изкуството отдаденият творец трябва да пренебрегне болките в кръста си и да се отдаде напълно. Вероятно когато работи за призванието си, актьорът забравя, поне за момент заболяването.

Екипът на "България Днес" пожелава на г-н Донков бързо оздравяване и успех с представлението в навечерието на годината!