За болестта на Хашимото, за съжаление, няма лек! Въпреки това, ви предлагаме тази изпитана билкова рецепта, с чиято помощ може да се лекуват увредените функции на щитовидната жлеза и да сведете до минимум отрицателните ефекти в дългосрочен план.

ТИРО ЕКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ТИРО ЕКС е комплекс от билкови екстракти с доказано действие благодарение на които:

Тиро Екс е изцяло на билкова основа и се приема без никакви странични ефекти

Според медиците има научно основание за здравословния ефект на продукта, тъй като много от проблемите в организма са в следствие на нарушения баланс на хормоните на щитовидната жлеза. Включените екстракти в Тиро Екс съдържат разнообразен набор от биологично активни вещества /флаваноиди, фенолни киселини, полизахариди, алкалоиди, етерични масла, сесквитерпени, дъбилни вещества, катехини, витамини, микроелементи и мого други/, които допринасят за балансиране функциите на щитовидната жлеза. Подпомагат сърдечната дейност и нервната система. Помагайки за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, Тиро Екс е подходящ и за целия организъм.

ПРОДУКТЪТ ТИРО ЕКС ПОЛЕЗНИ СВОЙСТВА:

ТИРО ЕКС има следните полезни свойства при пациенти с тироид на Хашимото:

- Регулиране нивата на трийодтиронин и тироксин

Хипоталамусът, щитовидната жлеза и хипофизната жлеза контролират отделянето и секрецията на хормони като тироксин и трийодтиронин. Те създават обратна връзка, където спират производството на TSH, когато тези тиреоидни хормони са високи. По този начин те поддържат здравословен баланс на хормоните в тялото. Ако щитовидната жлеза се повреди, хипофизната жлеза няма да има друг избор освен да увеличи нивата на TSH. Дисбалансът на хормоните е това, което уврежда щитовидната жлеза. За да предотвратите това, можете да използвате ТИРО ЕКС, който естествено регулира и балансира тироидните хормони тироксин и трийодтиронин.

- Регулира кръвното налягане - Един от симптомите на заболявания, като хипотиреоидизъм е високото кръвно налягане, като водещата причина е дисбалансът в тироидните хормони. Ниските нива на хормоните на щитовидната жлеза могат да причинят забавено сърдечно-събирателно действие. Това от своя страна влияе отрицателно на гъвкавостта на стените на кръвоносните съдове и на изпомпването на сърцето.

- Укрепва имунната система - Тиреоидни усложнения като тиреоидит на Хашимото отслабват имунната система, като я карат да атакува собственото ви тяло. Ако не поддържате здрава имунна система, тялото ви ще продължи да атакува собствените си органи и жлези, включително щитовидната жлеза.

- Има противовъзпалителни свойства - Тиреоидитът води до възпаление на щитовидната жлеза. Лечението и медикаментозният процес често имат за цел да намалят щетите, причинени от жлезистото възпаление.

ТИРО ЕКС съдържа големи количества олеуропеин, който играе важна роля за намаляване на възпалението на тялото. Чрез консумацията на екстракт от маслинови листа, можете да намалите възпалението, причинено от усложненията на щитовидната жлеза.

- Предпазва от рак на щитовидната жлеза - За щастие, средиземноморската диета, основана на продукти от маслини, включително и на екстракта от маслинови листа, може да помогне за намаляване на риска от развитие на рак на щитовидната жлеза или всяка друга форма на рак. Причината е, че олеуропинът предотвратява производството на ензими, увреждащи протеините, които раковите клетки използват, за да проникнат в здрави тъкани.

- Ускорява метаболизма - Когато нивата на хормоните на щитовидната жлеза са ниски, организмът трудно успява да ускори метаболизма си. Освен увеличаване на теглото, бавната скорост на метаболизма може да доведе до умора и мускулна слабост.

ТИРО ЕКС спомага за балансирането на хормоните на щитовидната жлеза, което влияе положително на метаболизма.

- Помага за намаляване на риска от развитие на артрит - Въпреки, че няма ясни изследвания, подкрепящи връзката между артрит и заболявания на щитовидната жлеза, тези две често се развиват заедно. Жлезистото възпаление води до хормонален дисбаланс, който като резултат възпалява ставите и мускулите.

ТИРО ЕКС със своите противовъзпалителни свойства, помага за намаляване на щетите в щитовидната жлеза и ставите.

Тиро Екс можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/ или в повечето аптеки в страната.

Регулярната цена на продукта е 49 лв., но само сега до 31.07.2020г. цената е 24 лв. плюс 5 лв. доставка.