Сензационният лечител психотерапевт Анатолий Кашпировски се завърна в ефир и отново провежда сеанси.

Легендата от края на съществуването на СССР обаче вече не говори със злокобно-металния си глас от ефира на Первий канал, а го прави в youtube.

Звездата му изгря през 1989 г., когато се хвалеше в ефир с медицински успехи, невиждани в цялата история на човечеството, с успешно излекувани от него пациенти с импотенция, фригидност, слепота, оплешифяване, ефиземи, кисти на яйчниците, камъни в бъбреците, псориазис, екземи, разширени вени, белези, туберкулоза, астма, диабет, алергии, заекване, астегматизъм, а в четири “документирани” случая - даже от СПИН.

По неговите думи на мястото на ампутирани крайници израствали нови, вместо извадени зъби се появявали здрави, сивите коси потъмнявали и започвали да блестят.

Благодарение на Кашпировски на 70-годишна жена пак ѝ появила менструация, а майката на Горбачев се излекувала от артрит. А имал и диета - един негов пациент отслабнал със 158 кг, “без кижата му никак да увисне”. Поне така твърдял лекарят му… по думите на самия лечител.

Сеансите му освен в СССР се предаваха и в някои бивши социалистически страни, като разбира се България беше на първо място.

Освен с лечение онлайн Анатолий Михайлович в момента говори и за вредата и ползата от коронавируса.

Твърди се, че в момента живее в САЩ, където се пресели през 1995 г.