Урологичните болести са широко разпространен проблем, който може да се отключи от банална причина и независимо от сезона. Дали през студените месеци, когато имунитетът е понижен, а вирусите и бактериите дебнат от всеки ъгъл или през лятото, когато посещаваме басейни или сме на шезлонг на плажа – за уроинфекциите моментът винаги е подходящ!

Жените са особено чувствителни в това отношение и при тях честотата на уринарните инфекции е по-висока. Практиката показва, че всяка втора жена поне веднъж в живота си е страдала от цистит – инфекция на пикочния мехур, която лесно хронифицира и води до усложнения. За да въздействаме максимално на уроинфекциите и да намалим риска от рецидиви, е добре да комбинираме конвенционалната терапия с природни средства. Стига да са наистина ефикасни, те могат да подобрят резултатите от лечението и да ускорят възстановителния процес.

CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder) – природни продукти с максимум ефективност срещу упоритите уроинфекции! 

Nature’s Way е емблематична компания с 50 години опит в индустрията на хранителните добавки. Продуктите на Nature’s Way - CranRx®, Уринари и Кидни бладър въздействат върху широк спектър проблеми на уринарния тракт, а приемът им води до дългосрочно облекчение на специфичните симптоми. Нека се запознаем отблизо с ефектите им!

CranRx® Червена боровинка 500 mg x 30 капсули. 

Подходящ за профилактика на често повтарящи се уроинфекции. Всяка капсула съдържа изключително мощен, високо концентриран екстракт от плодове на червена боровинка. Екстрактът е патентован под името CranRx® и е извлечен от превъзходния сорт червена боровинка Early Black, отличаващ се с високо съдържание на проантоцианидини. Проантоцианидините (PAC) са ключовите активни съединения в червената боровинка, на които тя дължи лечебното си въздействие. Проантоцианидините възпрепятстват прикрепянето на Escherichia coli и други патогенни бактерии по стените на уринарния тракт и пикочния мехур. Благодарение на естествените антиадхезивни свойства на проантоцианидините, патогените лесно ще бъдат изхвърлени чрез урината.

Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) x 100 V-капсули.

Препоръчва се за облекчаване на състоянието при цистит и уретрит! Билките в състава на Уринари са червена боровинка, лепка, царевична свила, глухарче, ружа и хидрастис. Те имат доказани антиадхезивни, противовъзпалителни и антибактериални свойства. Уринари спомага за изхвърлянето на „лошите“ бактерии чрез урината и своевременно облекчава симптоми като често уриниране, парене и болка. Благодарение на деликатното си диуретично действие, Уринари намалява риска от задържане на течности в организма и допринася за поддържане нормални нива на кръвното налягане.

Кидни бладър (Kidney Bladder) x 100 V-капсули.

“Tежката артилерия“ в тройката продукти – предоставя осезаемо облекчение на симптомите при пиелонефрит. Съдържа екстракти от лечебните растения синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. Кидни бладър облекчава интензивната болка и редуцира позивите за уриниране, придружени с парене. Има антиадхезивни, антисептични и противовъзпалителни свойства. Приемът на Кидни бладър след приключване на антибиотичното лечение възстановява бъбречната функция и намалява риска от рецидиви.

Използвайте CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder) с цел профилактика или се консултирайте с лекаря си, за да ги комбинирате с медикаментозната терапия!

CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder) ще откриете в аптечната мрежа в цялата страна или онлайн – на www.revita.bg

Официален представител на Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.