За първи път учени - молекулярни биолози, дадоха нова перспектива в отслабването. Въз основа на проучване те стигат до шокиращия извод, че не може да се отслабне чрез диети. Учените достигат до революционна теория, че трупането на мазнини се определя от биологични програми за защита на организма.

Когато човек гладува, кара тялото да си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години”. Това го кара да се съпротивлява, да се бори за всеки грам и да иска да е все по-дебело, като включва т.нар. програма FAT, при която драстично се забавя метаболизмът, на човек му се спи, ядат му се сладки и мазни храни. При гладуване с включена програма FAT може да започнат да се разграждат мускулите, но не и мазнините. Ако човек въпреки това успее да отслабне, то кожата му увисва, тъй като кортизолът отговаря за тургура на кожата, а при тази програма той е в голямо количество.

Биолозите откриват, че единственият работещ подход за регулиране на метаболизма е прекодиране на механизмите на биологичната защита чрез молекулярно препограмиране. За целта използват съединения, извлечени по нетермичен път от четири растения: зелено кафе, зелен чай,камбоджанска гарциния и женшен. Така създадената формула е много повече от средстово за понижаване на наднорменото тегло. Тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки. По естествен път ускорява метаболитната верижна реакция и подпомага организма в изгарянето на калории. Отвежда от тялото задържаните излишни течности, които отговарят за отоците и изчиства целулита. Когато ядете независимо каква храна, тя взаимодейства със ензимите в тялото и се получават различни химични реакции. Този революционен пробив в молекулярната биология дава нов път на химичните реакции, протичащи в тялото по време на обработката на хранителните вещества.

Това откритие е с търговското наименование „Слим х5“.

„СЛИМ х5“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40,

както и на интернет страницата: http://tonik.info или в по-добрите аптеки.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./