23°C   София
 

Натуралните таблетки предовратяват абсорбацията на лошия холестерол

Отслабването е сред най-често срещаните планове за всяко лято. С началото на пролетта всички се втурват да експериментират с диети без да се замислят колко здравословни са те и какви биха били последствията за организма. Много опити обаче приключват безуспешно, защото всички дами желаят да отслабнат твърде бързо. А дълго практикуваният начин на хранене не може да се промени изведнъжЕкспертите по отслабването са категорични, че с един реалистичен план за вталяване, при който успехът не се определя от късмета, можете да постигнете чудесни резултати.

При отслабването са позволени помощници, особено ако имат допълнителна полза за здравето. Разработеният от немските учени продукт Формолайн L112 е добър пример за това, как можете да успеете да отслабнете здравословно и с наслада, без да е нужно да променяте драстично навиците си на хранене. С неговата подкрепа може бъде предотвратен и обичайния йо-йо ефект.

Принципът на действие на фетблокера е, че привлича като магнит хранителните мазнини в стомаха и червата и възпрепятства усвояването им. Тайната на действието се съдържа в активната съставка полиглюкозамин L112. Веществото е извлечено от черупките на ракообразни и е с много висок потенциал на свързване с мазнините. Натуралните таблетки действат в три направления: подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло, предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната и контролират килограмите след отслабване. За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Формолайн L112 може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на резултата от отслабването.Подходящ е при диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол.

Неви Крумова е на 39 г. от София, по професия фризьор, има свой салон за красота. С подкрепата на ФормолайнL112 успява да редуцира теглото си с 6 кг.

Обичам сладостите на живота и не съм човек на диетите. Дори и да съм опитвала да спазвам някакви режими, е било за много кратко време. Тъй като ежедневието ми е доста натоварено, не пропускам ден, в който да се възнаградя с вкусно парче торта или шоколад. Имам си достатъчно стрес през деня, а една диета внася допълнително дискомфорт, ограниченията ме изнервят. Не мога да се откажа от сладкото, както и от по-мазната храна, защото е по-вкусна. А предвид, че по цял ден съм в салона и нямам възможност да спортувам и да се движа много – понатрупах килограми. Сестра ми сподели за натурален продукт, който е номер едно в Германия и аз реших да опитам.

Започнах да приемам Формолайн L112 в началото на миналата година. Продуктът ми допадна, защото е натурален и не беше необходимо да променям начина си на хранене драстично. Оставих си възможността да хапвам по-мазни ястия. Въпреки че не намалих приема на калории, успях да сваля за три месеца 6 кг, които след това да задържа. Продуктът ме направи по-дисциплинирана по отношение на пиенето на вода, тъй като се приема с повече течности. Сега мога да кажа, че изпивам по 2 л на ден. Винаги имам по един блистер в чантата. Приемам го при по-обилни хранения, в периоди, когато организмът ми има нужда от много калории и ми сe хапва повече.

Може да откриете продукта свободно в аптеките, за повече информация посетете: www.formoline.bgKeyanna
03/10/2017 03:31:40

Applnertay this is what the esteemed Willis was talkin' 'bout.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Разгадаха първото убийство в историята

Човекът е хищник, присъщо му е да убива. Според Библията Авел е първата жертва на убийство в света....

Клуб за танци зарази хиляди, уби над 300

Клуб за танци до град Алесандрия, посещаван от възрастни хора, причинил експлозия от зараза с...

Лекари в САЩ - смаяни колко бързо се влошават и умират пациентите от COVID-19

Един медицински работник нарече това "безумно", а друг каза, че това те превръща в параноик -...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия срещу коронавируса имат много въпроси за реакциите на...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...