Много известни личности са избрали козметичната хирургия или по здравословни причини, или защото не са били доволни от начина, по който изглеждат. Dir.bg  събра историите за пластични операции на известни личности:

Криси Тейгън

Моделът разкри в интервю за уебсайта "Refinery" 29 през май 2017 г., че си е направила липосукция и че вероятно би го направила отново.

Лиса Кудроу Лиса Кудроу заменя образа на Фийби от “Приятели” с този на терапевт.

Лиса Кудроу заменя образа на Фийби от “Приятели” с този на терапевт.

Звездата от сериала "Приятели" заяви за "The Saturday Evening Post' през 2013 г., че ринопластиката е подобрила качеството ѝ на живот.

Cardi B  Карди Би СНИМКА: РОЙТЕРС

Карди Би СНИМКА: РОЙТЕРС

Според "Harper's Bazaar" рапърката е казала, че си е сложила импланти на гърдите. Освен това си е направила липосукция, а след това е инжектирала отново мазнини, за да направи тялото си по-изваяно.

Гуинет Полтроу Актрисата Гуинет Полтроу си прави коктейл от уиски от киноа с кленов сироп и лимон.

Актрисата Гуинет Полтроу си прави коктейл от уиски от киноа с кленов сироп и лимон.

През 2013 г. актрисата сподели пред същото списание, че е опитала от всичко по малко. Тя каза, че предпочита органични продукти. Гуинет също така потвърди, че не би опитала отново ботокс.

Даяна Агрон Даяна Агрон

Даяна Агрон

През 2011 г. актрисата каза пред водещия на телевизионно предаване Дейвид Летерман, че си е направила операция на носа, защото го е счупила два пъти и е трябвало да го поправи.

Анна Фарис

В книгата си актрисата споменава, че няколко пъти си е слагала хиалурон с горната си устна и е имала операция за увеличаване на бюста.

Ашли Тисдейл Ашли Тисдейл

Ашли Тисдейл

Актрисата заяви в интервю за списание 'People", че през 2007 г. си е направила ринопластика, за да коригира изкривената си носна преграда.

Шер Шер
Снимка: Инстаграм на певицата

Шер Снимка: Инстаграм на певицата

Певицата разкрива пред ABC през 2002 г., че е лягала под ножа няколко пъти, но не толкова много, колкото хората си мислят.

Патриша Хийтън Патриша Хийтън готви в предаването си

Патриша Хийтън готви в предаването си

Звездата от сериала "The Middle" сподели пред списание "People", че се е подложила на коремна пластика и операция за намаляване на гърдите.

Линда Еванджелиста Линда Еванджелиста

Линда Еванджелиста

Моделът разкрива за "Harper's Bazaar", че е една от първите знаменитости, които открито говорят за използването на ботокс.

Кортни Кардашиян Кортни Кардашиян разкри, че е алергична към кафето, защото я докарвало до лудост. СНИМКА: Инстаграм

Кортни Кардашиян разкри, че е алергична към кафето, защото я докарвало до лудост. СНИМКА: Инстаграм

Според "ABC News" светската дама няма проблем да говори за импланти на гърдите си.

Джейми Лий Къртис Актрисата Джейми Лий Къртис позира с почетната награда "Златен лъв" на 78-я филмов фестивал във Венеция.

Актрисата Джейми Лий Къртис позира с почетната награда "Златен лъв" на 78-я филмов фестивал във Венеция.

През 2002 г. актрисата сподели пред "The Telegraph", че наред с други процедури е опитала ботокс и липосукция.

Кели Роуланд Кели Роуланд

Кели Роуланд

Певицата е искала да си сложи импланти в гърдите още от 18-годишна, но майка ѝ я убедили да изчака. В крайна сметка тя го прави 10 години по-късно. Това разкрива самата тя по време на интервю за списание "Shape".

Анджелина Джоли

Актрисата сподели пред "New York Times", че се е подложила на превантивна двойна мастектомия и реконструктивна операция. Анджелина Джоли дошла да огледа града още през март (СНИМКА Фейсбук Джанфранко Палмизано)

Анджелина Джоли дошла да огледа града още през март (СНИМКА Фейсбук Джанфранко Палмизано)