15°C   София
 

Есента е периодът за подсилване на имунитета на нас и нашите деца. Днес това е още по-важно с продължаването на световната пандемия от COVID-19. От 1.09 до 31.10.2020 можете да закупите пробиотиците със силно имуномодулиращо действие Bactojoy в избрани аптеки на Sopharmacy и online на sopharmacy.bg. С всяка покупка на пробиотик Bactojoy на Булгар Биотик получаваш скреч карта и можеш да спечелиш награда – 5 кафе машини Delonghi и 100 чаши за път в цвят розово, синьо или сиво.

Посети аптека Sopharmacy от списъка тук, избери си любимия пробиотик Bactojoy и вземи скреч карта от фармацевт на касова зона. Веднага разбираш дали печелиш. Промоцията е валидна от 1.09.2020 – 31.10.2020 в избрани аптеки Sopharmacy в София, Пловдив, Варна и Бургас. От комфорта на домашния уют или лятна дестинация, можеш да поръчаш и онлайн на www.sopharmacy.bg.

В кампанията участват следните продукти на българската компания, която произвежда пробиотиците на основата на бактерията „Лактобацилус Булгарикус“, която се съдържа в българското кисело мляко:

Bactojoy Immune Complex - Формула при прием на антибиотици и следантибиотично лечение, за подпомагане на устойчив имунитет. Спомага за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни инфекции. Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции на организма. Уникална комбинация от пробиотични щамове от род Lactobacillus, за да се постигне най-благоприятно влияние върху човешката стомашно-чревна флора.

Bactojoy GastroBalance - Формула за добро стомашно-чревно здраве, сила и имунитет. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функци на организма. Осигурява силен имунитет като спомага за изграждане на имунологична защита срещу простудни заболявания и вирусни инфекции. Пчелното млечице също укрепва имунната система и може да бъде от полза при заболявания на черния дроб, бъбреците и панкреаса, както и при стомашни язви и костни фрактури. Спомага за набавяне на енергия за организма.

Bactojoy Femin - Специализирана формула за женско здраве. Благоприятства за оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм. Подпомага нормалната функция на имунната система, както и на естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като минимизира възможността за инфекции. Спомага за намаляване на възпалителните процеси. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Има успокояващ и подмладяващ ефект. Естествен източник на фибри с много лек лаксативен ефект.

Bactojoy Babies and Kids e пробиотик на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus в съчетание с важните за подрастващите бактерии от род Bifidobacterium и Витамин Д3. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за бебенца и малки деца. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при най-малките и подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен млечен вкус и естествен аромат на ягода.

При онлайн покупка от sopharmacy.bg, в томболата участват още хората закупили и пробиотичните перли и таблети!

Булгар Биотик ЕООД е българска компания, която специализира в производството на пробиотични продукти от ново поколение.

„Всеки наш пробиотик е на основата на един от най-древните и най-полезни за българите пробиотични щамове Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus. Нашата мисия е да помагаме на хората да се чувстват по-здрави, по-енергични и по-усмихнати, като съчетаваме дълбоките традиции при извличане на най-ценните за здравето природни съставки и съвременните технологии за производство. В същото време предлагаме продукти по иновативен и приятен начин за консумация. Под иновативната ни и лесна за приемане формула продуктите ни съчетават полезните натурални пробитици и насладата от приятен, дори шоколадов вкус. Иновативни сме в това да комбинираме здравословното с приятното. Нашите знания ни вдъхновяват да помагаме на повече хора да водят здравословен начин на живот.” – сподели екипът на Булгар Биотик.

Пълните правила на промоцията могат да бъдат намерени тук. Организатор на кампанията е Булгар Биотик ЕООД. Повече информация за пробиотиците Bactojoy можете да откриете на www.bulgarbiotic.bgРазгадаха първото убийство в историята

Човекът е хищник, присъщо му е да убива. Според Библията Авел е първата жертва на убийство в света....

Клуб за танци зарази хиляди, уби над 300

Клуб за танци до град Алесандрия, посещаван от възрастни хора, причинил експлозия от зараза с...

Лекари в САЩ - смаяни колко бързо се влошават и умират пациентите от COVID-19

Един медицински работник нарече това "безумно", а друг каза, че това те превръща в параноик -...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия срещу коронавируса имат много въпроси за реакциите на...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...