Есента е периодът за подсилване на имунитета на нас и нашите деца. Днес това е още по-важно с продължаването на световната пандемия от COVID-19. От 1.09 до 31.10.2020 можете да закупите пробиотиците със силно имуномодулиращо действие Bactojoy в избрани аптеки на Sopharmacy и online на sopharmacy.bg. С всяка покупка на пробиотик Bactojoy на Булгар Биотик получаваш скреч карта и можеш да спечелиш награда – 5 кафе машини Delonghi и 100 чаши за път в цвят розово, синьо или сиво.

Посети аптека Sopharmacy от списъка тук, избери си любимия пробиотик Bactojoy и вземи скреч карта от фармацевт на касова зона. Веднага разбираш дали печелиш. Промоцията е валидна от 1.09.2020 – 31.10.2020 в избрани аптеки Sopharmacy в София, Пловдив, Варна и Бургас. От комфорта на домашния уют или лятна дестинация, можеш да поръчаш и онлайн на www.sopharmacy.bg.

В кампанията участват следните продукти на българската компания, която произвежда пробиотиците на основата на бактерията „Лактобацилус Булгарикус“, която се съдържа в българското кисело мляко:

Bactojoy Immune Complex - Формула при прием на антибиотици и следантибиотично лечение, за подпомагане на устойчив имунитет. Спомага за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни инфекции. Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции на организма. Уникална комбинация от пробиотични щамове от род Lactobacillus, за да се постигне най-благоприятно влияние върху човешката стомашно-чревна флора.

Bactojoy GastroBalance - Формула за добро стомашно-чревно здраве, сила и имунитет. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функци на организма. Осигурява силен имунитет като спомага за изграждане на имунологична защита срещу простудни заболявания и вирусни инфекции. Пчелното млечице също укрепва имунната система и може да бъде от полза при заболявания на черния дроб, бъбреците и панкреаса, както и при стомашни язви и костни фрактури. Спомага за набавяне на енергия за организма.

Bactojoy Femin - Специализирана формула за женско здраве. Благоприятства за оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм. Подпомага нормалната функция на имунната система, както и на естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като минимизира възможността за инфекции. Спомага за намаляване на възпалителните процеси. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Има успокояващ и подмладяващ ефект. Естествен източник на фибри с много лек лаксативен ефект.

Bactojoy Babies and Kids e пробиотик на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus в съчетание с важните за подрастващите бактерии от род Bifidobacterium и Витамин Д3. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за бебенца и малки деца. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при най-малките и подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен млечен вкус и естествен аромат на ягода.

При онлайн покупка от sopharmacy.bg, в томболата участват още хората закупили и пробиотичните перли и таблети!

Булгар Биотик ЕООД е българска компания, която специализира в производството на пробиотични продукти от ново поколение.

„Всеки наш пробиотик е на основата на един от най-древните и най-полезни за българите пробиотични щамове Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus. Нашата мисия е да помагаме на хората да се чувстват по-здрави, по-енергични и по-усмихнати, като съчетаваме дълбоките традиции при извличане на най-ценните за здравето природни съставки и съвременните технологии за производство. В същото време предлагаме продукти по иновативен и приятен начин за консумация. Под иновативната ни и лесна за приемане формула продуктите ни съчетават полезните натурални пробитици и насладата от приятен, дори шоколадов вкус. Иновативни сме в това да комбинираме здравословното с приятното. Нашите знания ни вдъхновяват да помагаме на повече хора да водят здравословен начин на живот.” – сподели екипът на Булгар Биотик.

Пълните правила на промоцията могат да бъдат намерени тук. Организатор на кампанията е Булгар Биотик ЕООД. Повече информация за пробиотиците Bactojoy можете да откриете на www.bulgarbiotic.bg