Кръвна група AB

Хората с група е АВ са родени за лидерска позиция. Те са духовни и религиозни. Отличават се с дипломация и такт в отношението си с околните. Чувството им за справедливост и морал е силно изострено.

Тези хора са много чувствителни, лесно се обиждат и трудно забравят. Притежават богат темперамент, но са твърде противоречиви. Настроението им варира и околните не знаят как да се държат с тях, тъй като реакциите им са непредвидими.

Представителите на тази кръвна група се радват на щастлив брак и прекрасни отношения, защото най-често правят правилен избор. Благородни по природа, ценящи добротата в един човек, те са идеалните партньори в живота. Държат на личното си време и не позволяват да ги ограничават.

Подходящи професии за тях са: адвокат, преподавател, свещеник, социален работник, преподавател, професии, свързани с изкуството.

Кръвна група В

Хората с кръвна група В са много магнетични и обаятелни. Лесно се приспособяват и обичат свободната комуникация с останалите хора. Талантливи и практични са. Притежават независим и консервативен характер.

Не обичат законите, ограниченията и установените правила и непрекъснато ги пренебрегват. Не умеят да пазят тайна, понякога са непредвидими в своите действия, импулсивни и недисциплинирани.

Характерно за представителите на тази кръвна група е, че не се решават лесно на брак. Ценят свободата си и се страхуват да не се разочароват и обезличат в едни по-сериозни отношения. Не толерират изневярата и се чувстват най-добре в моногамна връзка.

Най-подходящи професии за тях са: психолог, психиатър, журналист, политик, юрист, детектив.

Кръвна група А

Хората, с такава кръвна група обичат реда и хармонията. Те се отличават с умереност и сдържаност.

Като цяло умеят да контролират чувствата си; винаги дискретни и винаги вежливи. Обичат установеният ред, поддържат го и спазват наложените правила. При изпълнение на служебните си задължения са много старателни и внимателни, изпипват всичко да последния детайл и в този смисъл на перфектните служители - работливи и перфекционисти. Добре работят в екип, не са конфликтни, но са много обидчиви и злопаметни.

Решават семейните си проблеми с открити разговори, защото смятат, че само по този начин могат да подобрят връзката си. Лесно се обиждат, но не таят злоба. Трудно прощават и са склонни да натякват стари прегрешения, ако са били силно наранени.

Най-подходящите професии за тях са: икономист, финансист, счетоводител, банкер, търговец.

Нулева кръвна група

Хората с такава кръвна група са много общителни, лесно създават контакти и имат много познати и приятели. Характерно за тях е, че не понасят самотата - тя ги прави нервни и ги депресира. По характер са весели и забавни и бързо се превръщат в душата на компанията. Обичат да работят в колектив, уважават и ценят колегите си, но обичат да налагат мнението си.

Тези хора са амбициозни и много упорити, умни и проницателни. Имат мащабно мислене и винаги пропускат детайлите. Изключително адаптивни, много бързо и лесно се приспособяват към всичко, което животът им предлага.

Представителите на тази кръвна група са способни на силни и пламенни чувства. Често се радват на хармонични отношения с половинката, както и на здрав брак. Успяват да се нагодят спрямо партньора си в добрия смисъл и са изключително толерантни.

С тях никога няма да скучаете. Те са весели и спонтанни.

Подходящи за тях са всички професии, които са свързани с контактуване с много хора: журналистика, политика, банково дело, търговия, право.