Бившата водеща на предаването "Папараци" Венета Райкова сподели в социалната мрежа Инстаграм поредица от 24-часови истории, с които разкри на последователите си истината, криеща се зад нейното изчезване от медийното пространство.

От думите ѝ става ясно, че то далеч не се дължи на желанието ѝ да си даде почивка от светската суета, както посочват някои медии, а на нещо много по-сериозно. Оказва се, че Райкова е била подложена на операция.

"Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15-и септември бях споделила за проблемите, които имам с лявото ми коляно. Тогава посетих болница, в която ми поставиха грешна диагноза. Няма значение, няма да обвиняваме здравните заведения. И тогава, и сега, бях в една частна клиника - уточнявам, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала", започва разказа си Венета.

"Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. В момента имам болки, но важното е, че направих първите крачки след интервенцията", разкрива тя.

"Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, на явно всичко е възможно. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, само че не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято, докато от септември нещата не се влошиха. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 г. посетих нов лекар-ортопед, който веднага ми назначи ЯМР, какъвто не ми беше направен преди това. От мен се искаше да бъда в 8 часа сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на ноктите на краката и ръцете, сигурно заради упойката", завършва някогашната участничка в риалити предаването "VIP Brother", цитирана от Дир.бг.