От излишните килограми страдат метаболитните процеси в организма ни. Когато тялото ни се задъхва под натиска на непосилното тегло, страда и сърдечно-съдовата система. Хората с наднормено тегло или затлъстяване често страдат от различни сърдечни проблеми.

НОВА ПЕРСПЕКТИВА В ОТСЛАБВАНЕТО

СЛИМx5 е добре балансирана течна формула с пет от най-мощните познати фитонутриенти за редукция на теглото и поддържане на доброто здраве. Билковия състав, тази хранителна добавка работи концентрирано в 5 различни посоки, като не само помага за намаляване на излишните килограми и мазнините, но и за освобождаване тялото от задържаните течности и токсини, и изглаждане на натрупания целулит по проблемните зони.

ЗАЩО Е ОПАСНО ЗАДЪРЖАНЕТО НА ВОДА

Лимфната система участва в изтичането на излишната течност от тъканите, но понякога не се справя с работата си, особено ако по някаква причина в тялото се натрупва много течност. Така се появява оток.

Задържането на течности в организма обикновено се дължи на хормонален дисбаланс в организма. Отокът се провокира и от храненето, тъй като много храни задържат вода в тялото, например пикантни, солени, мариновани и пушени храни, бързо хранене, колбаси, колбаси, всякакви сосове, захар и сладкиши.

СЛИМx5 е незаменим за всички, които се оплакват от подпухнало лице, подути крайници и имат натрупани мазнини по талията. Когато човек прави драстични диети т.е. гладува, тялото да си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години“. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT, при която организмът драстично забавя метаболизма, на човек му се спи, ядат му се мазни и сладки храни.

Така създадената формула на СЛИМx5 е много повече от помощник за понижаване на наднорменото тегло. Съчетана с правилен хранителен режим и физическа активност тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки. Този билков продукт помага да се справите с излишните килограми, да регулирате метаболизма си и да изгорите излишните мазнини.

Експертите препоръчват приемът на хранителни добавки на билкова основа да продължи поне 3 месеца, след което да се направи почивка за организма.

До 20 ноември СЛИМx5 е на промоционална цена от 24 лв. + 5 лв. за доставка. При поръчка на 2 или 3 опаковки куриерската услуга е БЕЗПЛАТНА. След края на офертата цената за една опаковка е 49 лв.

Всеки, поръчал 3 опаковки от продукта, ще получи и подарък - книжка “Лечебните билки на България.

Поръчайте директно на телефон: 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg