Само ден след изписването от болницата депутатът е в парламента, за да гласува президентското вето

Актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов е претърпял операция от пъпна херния в Александровска болница преди два дни. За това разказа самият той пред "24 часа", а макар да има нужда от почивка и възстановяване, в първия работен ден от седмицата за парламента, той бе на депутатското си място, за да гласува президентското вето по Закона за съдебната власт.

"Искам да благодаря на доц. Светослав Тошев за професионализма. На него и на целия му екип са изключително благодарен. Сега трябва да се възстановявам, но за щастие не е толкова тежка операцията и смятам да ходя в парламента. Днес отхвърлихме ветото на президента", каза Будинов.

Хернията той имал от дълго време, но позабравил за проблема решава да тренира, за да влезе във форма за снимките на новия сезон на "Откраднат живот", които започват от следващата седмица. "Предизвиках си я и се наложи спешно да ме оперират. Надявам се по-бързо да се възстановя, защото освен снимките за "Откраднат живот", скоро имам и представления, а още не знам дали ще мога да ги играя", разказва още актьорът.