И аз изкарах ковид-19. При това с двустранна пневмония И не приличах на “стар едва дишащ кон, със зачервени очи, почти изкочили от орбитите”, както би трябвало да изглеждам според българска лекарка работеща във Франция чието мнение два дни вече ми излиза редовно в news feed като вляза във фейсбук. Да, от ковид19 се умира. Както и от сезонни вируси. От които за съжаление умират и бебета и деца. Повишена лична хигиена и отказ от формални здрависвания, прегръдки и целувки си мисля, че е добра превенция.
И нека хейта срещу доктор Мангъров да започне сега. Понеже бил казал, че позицията на БЛС срещу него и други доктори споделящи неговото мнение е политическа.
Доцент Мангъров : “"В началото на пандемията, когато се наложиха всички мерки, беше за да не се препълнят болниците, така казваха. Сега, когато цяло лято хората бяха на море, по плажове, на протести и тн., какво стана, препълниха ли се болниците?"
И сега тече пък фейк, че доктор Елена Радева, която писа, че болните от ковид19 изглеждали като дърти кранти, не съществувала. Работи и живее във Франция доктор Радева - да е жива и здрава до дълбоки старини