Импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Някои могат да бъдат поразени по-рано и други по-късно, но е неизбежно. Ракът на простатата може да засегне мъже в късен стадий на простатит, което не е рядко. Мъжете, които не лекуват простатита и просто живеят по старому, се подлагат на голям риск. Ако човек иска да живее дълго и да се радва на качествена ерекция, той трябва да лекува простатита. Лечението трябва да се започне възможно най-скоро.

Проблемът е, че повечето мъже, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ. Някои вярват, че това състояние не е опасно или се притесняват да се обърнат към лекар и често игнорират болестта. Дори когато мъжът реши да потърси медицинска помощ, болестта вече може да бъде на късен етап, в който започва да се развива злокачествен тумор. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години.

Как да се предпазим

с помощта на билките?

Шеста година на българския пазар има революционен продукт на билкова основа, разработен с помощта на медицински специалисти от страната и чужбина, който спомага за мъжкото здраве.

Хранителната добавка “Менмакс" на Biotica 1961 работи за нормалното функциониране на простатата, намаляване на възпалението, ефективно въздейства дори при хроничния простатит и значително подобрява потентността и продължителността на половия акт.

Мъжете, прилагали терапевтичен прием с "Менмакс", съобщават, че като допълнение са получили удължаване на половия акт и засилен прилив на енергия.

Мнението на експертите

Доказани уролози са категорични, че продуктът е забележителен заради многопосочния си подход към проблема. С помощта на този медикамент се постигат феноменални резултати при лечение на мъжката урогенитална система. Казано по-просто, след един курс на лечение от три месеца с този препарат тялото започва да функционира като тялото на 25-годишен мъж.

Дори ако не сте засегнати от простатит, продуктът може да се използва като ефективна превантивна мярка и значително да подобри вашата сексуална активност. Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Менмакс“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Стандартната цена на продукта е 49 лв., а до 11 август е на промоционална цена от 24 лв. + 5 лв. за доставка до адрес или офис на куриерската фирма.

Продуктът “Менмакс” може да поръчате на тел.: 0877 72 10 40, онлайн на www.biotica.bg или в повечето големи аптеки в страната.