Проф. Ангелов реши да помогне на жена си да се отърве от затлъстяването. Не очакваше, че това ще доведе до революция в борбата с наднорменото тегло.

Професионалните медицински списания нарекоха терапията „пионерско постижение в диетологията, а проф. Ангелов получи няколко престижни награди за своето научно откритие. Благодарение на действието на неговата 2 – етапна формула, дори хора с прекомерно и дългогодишно затлъстяване могат да отслабнат с около 12 килограма в рамките на 1 месец – ефективно, без гладуване и без упражнения.

Прелом в борбата със затлъстяването.

Диетите за отслабване изтощават здравето и енергията на човека, като при това водят до сериозни разходи. Освен това ефектите, обикновено, са минимални. Натуралната 2-етапна формула на проф. Ангелов е регистрирана под търговското наименование ФигураФикс и действа по различен начин. Не е необходимо да се лишавате от нищо, защото изгарянето на мазнините става автоматично. Както казва един от изследваните: „Отслабваш, лежейки пред телевизора!“, освен това терапията настройва метаболизма наново и трайно блокира йо – йо ефекта.

Как се стигна до откриването на формулата, която автоматично изгаря мазнините 24 часа в денонощието?

Проф. Ангелов: „Всеки трети човек в България е с наднормено тегло. То е причина за сериозна заплаха за здравето. Затлъстяването води до увеличение на риска за инсулт, атеросклероза, диабет, инфаркт и сериозни ставни дегенерации. Всичко това беше за мен просто суха статистика, докато собствената ми съпруга не изпадна в положение да не може да се справи с наднорменото тегло и постоянно да започва нова и нова диета. И всичко това безрезултатно.

Тогава се захванах със задълбочен анализ на механизмите, които отговарят за прекодиране на метаболизма и съединенията, които пряко участват в този процес. Така създадох 2-етапната формула за отслабване ФигураФикс. Веднага започнах тестове с колегите ми. Още по време на тестовете, ФигураФикс помогна на доброволците да свалят средно по 12 килограма в рамките на месец. Жена ми след като използва ФигураФикс само след седмица свали 5 килограма.

Резултатите от клиничните изследвания говорят сами за себе си.

Изследванията показаха над 74% ефективност. Благодарение на ФигураФикс, хората на възраст между 31 и 83 години, само в рамките на 28 дни отслабват средно с по 12 килограма – независимо от възрастта, продължителността и причините за затлъстяването. Тези хора само няколко часа след първото използване, започнаха да изчистват организма си от отровните отлагания и токсини, благодарение на което овладяха прекомерния апетит и започнаха етапа на интензивно отслабване. През следващите дни, доброволците напълно преодоляха пристъпите на глад. Но това не е всичко – нивата на лошия холестерол и захарта също намаляваха.„

Как действа Фигурафикс?

Първи етап на действие – Изчистване на организма. В тялото ни са натрупани до 15 килограма гниещи отлагания, а в кръвта има отровни токсини, които блокират изгарянето на мазнините. ФигураФикс първо ефикасно изчиства организма и започва етапа на автоматично изгаряне на мазнините.

Втори етап на действие – Автоматично изгаряне на мазнините. Формулата използва натурални вещества, които буквално разбиват мастните клетки. Благодарение на тях, след няколко дни ще започнете автоматично да изгаряте мазнините 24 часа в денонощието, дори по време насън. Освен това трайно ще блокирате появата на ефекта йо-йо.

ФигураФикс можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/figurafix-za-otslabvane-i-styagane-na-kozhata или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + безплатна доставка /общо 42 лв./

2 бр. х 38 лв + безплатна доставка /общо 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + безплатна доставка / общо 105 лв./