Повече от 12 години Реставит Макс оправдава очакванията на лекари, фармацевти и доволни потребители. Има го във всяка аптека.

Д-р Слави Станев (ДКЦ УМБАЛ “Св. Анна“ – София): „Реставит Макс е първи избор в грижата за ставите и ставния хрущял, поради бързото си ефективно действие и липсата на странични ефекти.“

Ставите имат основна роля в двигателната активност на всеки човек. Те представляват един добре смазан механизъм от ставни хрущяли, ставна капсула, връзки и синовиална течност. Често срещани са артрозните изменения и травмите, които водят до симптоми като болка, скованост, нарушена функция, оток, зачервяване и затруднено движение.

 Решението е Реставит макс. Продуктът съчетава опита и традициите заедно с най-модерните концепции за ефективна хондропротекция. Той съдържа 17 активни съставки, като се справя с това, с което обикновените продукти не успяват – реставрира ставите! Богатият му състав се състои от балансирана комбинация от вещества, които подхранват и регенерират хрущялите, растителни екстракти с болкоуспокояващо и противовъзпалително действие, важни витамини и минерали и специално разработен RBC комплекс, който стимулира кръвоснабдяването в зоната на ставите.  

Реставит Макс заинтригува специалистите в България още при появяването си в аптеките през далечната 2008 година. През 2018 г. формулата му бива допълнително обогатена, като това го прави дори още по-ефективен. В една единствена таблетка от Реставит Макс е съчетано действието на 4, дори 5 от най-препоръчваните ставни продукти. Тайната се крие в комбинирането на четири комплекса от синергично действащи съставки.

• Комплекс, изграждащ костно-ставните структури

Съчетаното действие на глюкозамин, хондроитин, метилсулфонилметан и хиалуронова киселина е необходимо за регенерацията на увредената хрущялна тъкан, образуването на колаген и производството на синовиална течност. Активирайки метаболизма в хрущялните клетки, този комплекс блокира ензимите, които разграждат хрущяла, стимулира синтеза на колаген и еластин и допринася за здрави и гъвкави хрущялни тъкани.

• Комплекс, насочен срещу болката и възпалението

Реставит Макс бързо тушира болката и възпалението. В състава си той включва действието на растителните екстракти от куркума, босвелия и джинджифил, които клинично доказано облекчават болката и блокират възпалителния процес в ставите.

• Комплекс от витамини и минерали

За да бъдат решени проблемите дефинитивно, Реставит Макс съдържа комплекс от витамини и минерали, сред които важните Витамин Д3, Витамин C, Цинк, Магнезий, Витамин K2, Манган и Бор. Те действат антиоксидантно, спомагат за усвояването на калций, подобряват минерализацията на костите и поддържат тяхната плътност.

• Специален RBC комплекс, който стимулира кръвоснабдяването в ставите

 Ставните хрущяли са слабо кръвоснабдени тъкани. В обикновените продукти, които се предлагат масово, съдържащите се съставки не достигат до зоната на увредата, което практически води до неефективност. Реставит Макс съдържа революционен RBC комплекс, съчетаващ действието на гинко билоба, гроздови семена и черна боровинка. Благодарение на него, необходимите за възстановяването на ставния хрущял компоненти достигат по-бързо и в по-големи количества в засегнатата област. Реставит Макс е единственият продукт, който включва този механизъм на действие, който е задължителен фактор за сигурен ефект.

Доказателство за силата на Реставит Макс е мнението на лекарите, които в лицето на продукта имат верен съюзник при борбата с болки в ставите. Д-р Слави Станев, от ДКЦ УМБАЛ „Св. Анна“ – София, споделя в свое интервю следното: „Реставит Макс е основен избор при болки и скованост в ставите, поради уникалния му състав, бързо действие и липса на странични ефекти. Активните вещества в продукта възстановяват ставния хрущял и предотвратяват износването му. Противовъзпалителните вещества в Реставит Макс подобряват оплаквания като подуване и болки в ставите. Предимствата на Реставит Макс го правят първо средство на избор в борбата за здрави хрущяли.“

Подобно е и мнението на ортопеда Д-р Борис Попов, който казва: „В практиката си прилагам Реставит Макс във всички локализации на остеоартрозната болка – колене, тазобедрени стави, гръбначен стълб, малките стави на ръцете и стъпалата. Реставит Макс се понася отлично от пациентите и го препоръчвам като ефикасно средство на избор за превенция и облекчаване на остеоартрозна болка и скованост в ставите.“

Реставит Макс е една революционна формула, която се е утвърдила като лидер в грижата за здравето на ставите:

• Облекчава болките при дегенеративни и възпалителни ставни заболявания и травми на опорно-двигателната система

• Подобрява двигателните функции и устойчивостта на ставите към натоварвания

• Защитава, подхранва и забавя процеса на хрущялна дегенерация

• Предпазва ставите и костите от дегенеративни промени

• Притежава мощно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие

Уникалната формула на Реставит Макс съдържа оптимални концентрации от всички необходими вещества и е отлично решение при:

• Хора с болки и скованост в ставите

• Затруднение в извършване на ежедневните дейности, включително качване и слизане по стълби

• Наличие на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, като артроза и остеоартрит

• При рехабилитация след травми (счупване, навяхване, изкълчване) и хирургични операции

• При усилена физическа дейност

Произведен според всички стандарти за високо качество и ефективност, Реставит Макс продължава да връща усмивките и радостта от движението, като доказателство за това е доверието на лекарите и хилядите доволни пациенти.

Реставит Макс може да сe намери във всяка аптека, а също и онлайн на www.restavitmax.com