Най-надеждното средство за дезинфекция в 21 век!

В ситуация на пандемия и когато в риск са поставени съдбите и здравето на цели нации, институциите по Здравеопазване могат да обърнат внимание на иновативните решения за дезинфекция и поддържане на хигиена.

В момент на криза, технологичната индустрия е насреща в помощ на Държавата като може да осигури професионални системи за почистване с пара за пълна дезинфекция на затворени публични места, здравни заведения, лекарски и зъболекарски кабинети и много други.

Защо почистването с пара е различно?

Почистването с НАСИТЕНА СУХА ПАРА С ТЕМПЕРАТУРА МЕЖДУ 150 °C И 170 °C е процес, който съчетава в себе си грижата за безопасността на всички хора и околната среда.

Хората са в безопасност, тъй като парата предотвратява всички рискове от инфекция и кръстосано заразяване; използващите уреда са в безопасност, тъй като това е най-ефективният метод за дезинфекция, като се избягват рискове, свързани със силни препарати и химически агенти; и не на последно място, това е „зелен метод“, тъй като няма токсичен или замърсяващ ефект върху околната среда.

МОЩНИЯТ ПАРОГЕНЕРАТОР ЕV 3000i УБИВА БАКТЕРИИ И ВИРУСИ ЗА СЕКУНДИ!

Сухата пара е признат ефективен метод за дезинфекциране срещу микроби, бактерии и вируси. Центърът за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) го отличава като най-надеждния и широко използван метод поради високата си температура и силното налягане.

Дефзинфекцирането с пара е нетоксично, евтино, бързо микробицидно и спорицидно.

Професионалната парочистачка ЕV 3000i e 100% екологично средство за почистване. Работи само с чешмяна вода, като я преобразува в напълно чиста суха пара, без да изпуска каквито и да било вредни вещества в околната среда.

СЕРТИФИЦИРАНА СИСТЕМА ЗА БОРБА С МИКРОБИ, БАКТЕРИИ И ВИРУСИ

ЕV International e световен водещ производител на системи за почистване и дезинфекция. Технологията използва уникалните предимства на сухата пара за поддържане на идеална хигиена. От 2011г. насам, компанията с централен офис в София, България, успешно разпространява продуктите си в повече от 35 държави по света.

За да отговори на всички нужди, ЕV International е разработила професионалната, надеждна и високоефективна парочистачка ЕV 3000i, подходяща за почти всяко приложение и ситуация. Идеална за ежедневно почистване и за дезинфекция на подове и повърхности.

Честото почистване с препарати в лечебните заведения, в домашни условия и на публични места премахва определени микроби, но без да дезинфекцира напълно и това може да причини разпространение на инфекции, ако използваното оборудване е замърсено.

Въпреки ефективността на химическите почистващи препарати и дезинфектанти, не трябва да забравяме, че те са силно токсични и продължителната им употреба може да представлява опасност за потребителите.

Според изследване на Европейската общност за Респираторно здраве, почистването е четвъртото занимание с най-висок риск от астма и други заболявания, като това се дължи на контакта с химикали като хлор, амоняк, четвъртични амониеви съединения и етанол, използвани в ежедневието.

ПОЧИСТВАЙТЕ ВКЪЩИ С EV 3000i

Иновативната зелена технология EV e създадена в помощ на хората. С нея ще преборите с лекота дълбоко наслоена мръсотия от всякакъв вид като същевременно дезинфекцирате повърхностите и материите във Вашия дом. 

Системата е изключително подходяща за семейства с деца, тъй като парата унищожава вредните микроорганизми и по този начин предотвратява развитието на алергии и алергични реакции.

EV e насреща и при трудности с дишането по време на сън и инсомния. Силно вероятно е в матракът ви да се развиват Акари, чиито изпражнения причиняват дихателни проблеми. Страдащите от астма, които трудно дишат през нощта ще усетят разликата още след първото почистване с EV 3000i. Няколко секунди суха пара е всичко, което е необходимо за унищожаване на акарите и техните яйца.

ЕV 3000i е 100% екологична парочистачка от висок клас, енергоефективен уред, използващ само 2 литра вода, за да почисти и дезинфекцира целия Ви дом. Не се налага да употребявате и капка вредни препарати, които в последствие замърсяват околната среда.

Никога не е било по-лесно да дадете най-добрата грижа за семейството си и да опазите не само дома си, но и нашия общ дом – Земята.

СТАНЕТЕ НАШ ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ

Поради засиления интерес към нашите продукти, постоянно набираме търговски представители, които имат възможността да се докоснат и работят с иновативна зелена технология, създадена в помощ на хората.

Присъединете се към нашата бързо растяща компания! Ние сме професионалисти в областта на производството на съвременни технологии за екологично почистване. Изкачете се по кариерната стълбица и постигнете своята финансова независимост в областта на директния маркетинг и активните продажби.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНО РЕКЛАМНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЕЛЕМЕНТ ОТ ВАШИЯ ДОМ ИЛИ БИЗНЕС

EV International предлага на своите клиенти възможността сами да се убедят в качествата на системите за почистване EV 3000i от първо лице. Нашите търговски представители по целия свят работят неуморно, за да запознаят все повече хора с предимствата на екологичното почистване със суха пара. При записан час за посещение ще можете да се възползвате от напълно безплатно почистване на избран детайл от Вашия дом или бизнес. Ще се убедите колко бързо и лесно можете да дезинфекцирате със силата на сухата пара, без химикали и усилия. 

Искаме да благодарим на хилядите наши клиенти, които се довериха на EV и станаха част от нашето голямо семейство!

Стенли Колев ООД е единственият оторизиран представител на EV International за територията на Република България.

Запишете се за безплатна демонстрация на нашите продукти и нашият екип ще се свърже с Вас за среща в удобно за Вас време. Научете повече на www.ev-international.com или се свържете с нас на тел.: 0878 13 42 76, e-mail: [email protected], както и на официалните стрaници на EV-International и EV of Bulgaria във Facebook и Instagram.

Източници: Център за контрол и превенция на заболяванията в САЩ и СЗО