В топлите дни поставят най-много си личат тлъстините около талията. Вместо да се депресирате, вземете мерки - според експерти най-ефикасният начин да ги стопите съчетава няколко лесни неща: увеличете физическата активност, намалете сладките и тестените храни, както и обема на порциите, наспивайте се. Поемайте и следните продукти, които разграждат мазнините и ускоряват обмяната.

Вода

Ако в тялото има недостиг на вода, се включва сигнал за тревога и организмът започва да задържа вода. Следствието е подуване в областта на корема. За да го предотвратите, изпивайте по 1,5 л вода дневно. В това количество не се включват другите течности - чай, кафе, сокове. Пълен отказ от подсладени и газирани напитки.

Зелен чай

Зеленият чай е един от най-ефикасните продукти за топене на мазнини. В него има съставки, които ускоряват обмяната и подпомагат отслабването. За максимална полза вместо пакетчета си купете насипен зелен чай. Времето за запарка е 2-3 мин. Пийте до 2-3 ч.ч. дневно. Тази напитка има възбуждащ ефект и активира нервната система.

за останалите четете тук