Древните рецепти от Тибет дават резултати „3 в1”: 1.Помагат за отстраняване на конкретен здравословен проблем + 2.Цялостно пречистват организма + 3.Мощно подсилват имунната система

„Официалната медицина и фармацевтика до днес не са създали продукти с толкова широкоспектърно и бързо регенериращо въздействие върху човешкия организъм, колкото имат Тибетските капки на живота. Древните Тибетски рецепти се съчетават за всеки конкретен случай според уврежданията и възрастта на пациента и дават оздравителен ефект и в най-късен стадий на болестта. Тибетската медицина помага на болния, а не болестта! Капките нямат противопоказания, могат да се взимат в комбинация с всякакви други медикаменти/ продукти на химията/ или природни средства. Много е важно също така, че наред с оздравителните резултати, капките чистят цялостно организма и силно вдигат имунитета. Затова практиката сочи, че преходните сезони, особено края на есента и началото на зимата, са най-подходящи за провеждане на курс с Тибетски капки на живота, тъй като тяхното действие продължава и след приключване на приема, т.е. осигуряваме си обща защита от грип и други вируси през зимните месеци.”

Това е мнението на д-р Нгуал Тсеринг, ръководител на първия Тибетски институт в гр.Дарамсала, Индия/ там от дълги години се намира и седалището на Далай Лама/. През целия си живот той задълбочено изучава и прилага източните практики. Заедно с екипа на авторитетния руски д-р Иван Колчак, специалист по източна медицина, д-р Тсеринг прилага рецептите с Тибетските капки на живота повече от две десетилетия в Русия, а вече и у нас.

- Няма ли вариант за по-бърз курс - три месеца са доста дълъг срок? Така се натоварваме с още един ангажимент в твърде напрегнатото ни ежедневие - да пием три пъти на ден и капки.

- Няма как да се съкрати курса с Тибетските капки на живота – това са древни рецепти. До нас са стигнали над 2500 рецепти на санскрит и в мерена реч…Китайските билкови формули са изпитани през хиляди години и при прилагането им и днес трябва да се спазват всички специфични изисквания. Освен това намирам, че срок около три месеца не може да се нарече твърде дълъг, когато става дума за отстраняване на сериозни здравословни проблеми, които с години са нарушавали качеството ни на живот. Трябва да се има предвид също, че винаги въздействието с природни продукти продължава по-дълго време, но затова пък резултатите са трайни, тъй като промените настъпват на клетъчно ниво. В практиката ми е имало пациенти, които са си позволявали след първите подобрения самоволно да „съкратят” курса с капките – при тях или не се постига максималния очакван резултат, или пък след време страданията се възвръщат, макар и в по-слаба форма…

- Опишете резултатите „3в1” и как протича курсът с Тибетските капки на живота?

- При по-голямата част от рецептите приемът на капките е максимално улеснен за пациента. След първите две-до три седмици единственото изискване е капките да се приемат в необходимото количество три пъти дневно. Не виждам нищо сложно в това – и със средствата на традиционната медицина обикновено се налага трикратен прием на нужния медикамент. Относно резултатите „3в1”- на първо място задължително трябва организмът да се изчисти от всякакви отрови и други вредни вещества и едва тогава може да дойде и пдобрението на конкретния проблем. Това е основен принцип на Тибетската медицина! През първите седмици капките могат да предизвикат едно по-обилно уриниране, леко разхлабване на стомаха, дори загуба на няколко килограма от теглото. Това са признаци, че организмът се чисти от опасни и ненужни вещества, а пациентите съобщават за чувство на лекота и прилив на сили. Стимулацията на имунната система започва с изчистването на всички органи и системи в началото на курса. Благотворните резултати настъпват през приема на капките, а също и два-три месеца след това. Всеки организъм усвоява капките различно – някои пациенти се радват на подобренията от самото начало, при други е необходим по-дълъг срок.

- Щом капките действат в случаи, когато традиционната медицина е безсилна, дайте примери за тежки увреждания, с които тибетските рецепти могат да се справят.

- Систематизирани са три големи групи увреждания, при които обикновено традиционната медицина вдига ръце и се налага да се прилагат рецептите за Тибетските капки. На първо място това са онкологичните заболявания – при тях може да се постигне блокиране на злокачествените процеси. Тези резултати са проверени многократно, някои от рецептите даже се препоръчват от ООН и ЮНЕСКО – за здраве и дълголетие. Намаляването и стопяването на туморните образувания вече е индивидуално и зависи, както от фазата на болестта, така и от общото състояние на организма. Изключително важен фактор, разбира се, е и духът на пациента, желанието му да се бори за живота си. Диабетът и характерното високо кръвно налягане в различни форми и степени на развитите е другият проблем, за който рецептите помагат. Кръвната захар и кръвното налягане намаляват и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. Нарушенията в дейността на щитовидната жлеза също с подкрепата на капките отшумяват. Дълъг е списъкът на пациенти с предотвратени операции и спрени лекарства след курса с Тибетските капки.

- А можете ли да докажете тези многообещаващи благотворни резултати с конкретни случаи на хора, при които традиционната медицина е изчерпала възможностите си, а Тибетските капки са помогнали?

- Разбира се – капките се приготвят индивидуално и през трите месеца на курса се държи обратна връзка с всички, които ги приемат. Непрекъснато получаваме отзиви от пациенти, които са отстранили сериозни и напреднали увреждания. Някои споделят, че са били „отписани” от днешната медицина и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота.

За повече информация и поръчки на Тибетски капки на живота: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

e-mail: [email protected]; [email protected]; www.dehiper-forte.bg; 1463 София, П.К.113