Анастейша разкри белезите след двойната мастектомия три години след като бе диагностицирана с рак на гърдата за втори път през 2013 г., съобщи списание "ОК".

Певицата е диагностицирана с рак на гърдата за пръв път през 2003 г., след като лекарите откриват тумор по време на мамография с цел намаляване на бюста. 

"Нервна съм за това, че ще позволя на хората да видят белезите, но искам да мога да отида на плаж и да не се притеснявам, че първите снимки ще са такива, които аз не съм позволила. Искам да бъда свободна и да не се тревожа за това какво мислят хората. Папараците могат да ме снимат и да кажат каквото си искат, но белезите са си мои и искам аз да съм тази, която ще ги покаже ", сподели самата Анастейша, като добави, че и е отнело известно време за да свикне с тях.

"Хирурзите трябваше да внимават с татуировките ми. За присаждането на кожа им трябваше място, което не е компрометирано по какъвто и да било начин", обясни 48-годишната певица за това защо белезите й са на толкова необичайно място.

 Иванина Цонева