Здравейте, реших да напиша това писмо, за да споделя как се сдобихме с рожба с моя съпруг. Надявам се тази история да стигне до точните хора и да помогна на други двойки като нас с репродуктивни проблеми. Не казвам, че това е панацея и приемам, че много хора ще се опитат да ме опровергаят, но истината е, че на нас това ни помогна и вече съм майчица и аз и то не на една, а на две рожбички!

След ходене по доктори и клиники повече от 7 години и вярвайки, че медицината ще ни помогне, стигнахме до пълно отчаяние. Всеки път нови надежди, чакане пред кабинетите на какви ли не светила, даване на купища пари… и нищо! Аз се затворих в себе си, спрях да общувам с приятелките си и дори с роднините. Всички вече си имаха дечица около мен и се хвалеха кое проходило, кое проговорило, а аз си седях като кукувица с празна душа. Наистина е трудно да опиша чувството от най-черния период в живота ми.

Един ден, свекърва ми, ни дойде на гости и ми каза да пробваме с едни билкови илачи, които се пиели и от мъжа и от жената. Донесе 6 шишенца – 3 за мен, на които пишеше Womanixin и 3 за мъжа ми – Manmax. Била прочела за тях и на своя глава ги купила от аптеката и ни ги донесе. Изобщо не я взех на сериозно защото докторите не можаха да ни помогнат, та какво остава за някакви билкови продукти.А и тя каквото чуеше, все идваше и казваше пробвай това, пробвай онова – бяхме като експериментални мишки с моя мъж.

За да не я обидя и обещах че ще ги пием. В началото ги заврях в един шкаф и не ги погледнах. Но тя всеки ден звънеше и питаше дали ги пием и аз реших да започнем наистина да ги пием. Странно, че още в началото се видя че имат ефект – аз имах акне по цялото лице и изчезна за около 3 седмици, кожата ми се избистри и определено се разхубавих. При мъжа ми забелязах, че стана много енергичен и започна да иска да се любим повече.

Пихме ги и двамата три месеца /едно шишенце стига за един месец/ като през това време се чувствахме наистина много добре. На мен и цикъла ми се урегулира – стана точно на 28 дена, а преди ми идваше или на 21ия ден или на 45тия. Помолих свекърва ми да ни купи по още три шишенца и да продължим да ги пием. Не се отказвах, абсолютно всяка сутрин разтварях във вода капките за мен и отделно капките за мъжа ми и ги пиехме.

На петия месец бях бременна! Разбрах го още преди да ми закъснее, защото започна да ми се спи много и да ми се вие свят. Изкарах една много лека бременност и родих две близначета: Марина и Ванеса. Сега се гледаме в къщи, излизаме на разходки и всички се обръщат зад мен и се радват на рожбичките ми. Пожелавам на всички от сърце да изпитат това велико чувство и да се сдобият с този дар Божий!

П. С. Прилагаме линкове към страниците на продуктите за ваше улеснение:

„Уоманиксин“ - http://tonik.info/womanixin/

„Менмакс“ - http://tonik.info/manmax/