Г-жа Тодорова, 51г., гр. Карлово,

Най-после оставих в миналото непрестанните страдания от твърде високо кръвно налягане и висока степен на затлъстяване чрез Тибетските капки на живота.

От младини водя борбата с кръвното и с килограмите, но без трайни резултати…Напротив – многобройните лечения с различни медикаменти и какви ли не хранителни добавки само допълнително натовариха организма ми. Чувствах се все по-зле и по-зле – обездвижих се, загубих съня си, вечният страх от инсулт и главоболието ме докараха и до депресивни периоди.

Чух от познати за Тибетските капки и реших да опитам и с тях с надеждата поне да се поизчистя от натрупаните с лекарствата токсини. Курсът с капките обаче далече надмина и най-големите ми очаквания.Още през първия месец започнах да смъквам килограми и наред с това усещах лекота през деня, а нощем си възвърнах добрия сън. Дадох си сметка как тревогата от високото кръвно и ниското самочувствие от наднорменото тегло са променили и характера ми – бях станала мрачен, недоверчив и несигурен в себе си човек… Кръвното ми налягане спадаше с всеки ден и към месец и половина от началото на курса с капките апаратът вече показваше нормални стойности.

Чувствах се все по-добре, но не смеех да се зарадвам истински. Опасявах се, че прекалено хубавите резултати ще се стопят скоро след като приключа да пия Тибетските капки – при предишните лечения проблемите с кръвното и килограмите се възвръщаха изцяло най-много за месец-два. Откакто свърших третото шише с капките измина почти половин година и поддържам редовни стойности на кръв налягане от 130/80 – меря го всеки ден. Загубените килограми също не се възстановяват, както беше при досегашните опити за отслабване.

Постепенно си възвърнах самочувствието. Отново мога да се радвам на живота и бъда пълноценен човек. Вече вярвам абсолютно на Тибетската медицина и дори започнах втори курс с цел да стопя една малка мастна бучка на гърба. Лекарите засега не смеят да препоръчат операция, но аз съм уверена, че капките ще я отстранят напълно и ще си спестя прегледи, изследвания и много тревоги в бъдъще.

Явно хилядолетните рецепти са наистина ефикасни в сравнение с днешната объркана и сложна здравна система…

Може да поръчате Тибетски капки на тел. 02 870 0296, 0885 977529