Вече съм си вкъщи, беше ингвинална херния, каза ексводещият

"Три дни бях в болница, вече ме изписаха. Благодарен съм на най-добрия доктор - доц. д-р Радосвет Горнев, и неговия екип. Оперираха ме от ингвинална херния, рутинна операция, но никога не съм предполагал, че час и половина на операция ще мога да изпитвам спокойствие и усещане, че съм в сигурни ръце", изрази възхищението си бившият тв водещ.

Болнично селфи
Болнично селфи

Според него, когато нещо е добро, е хубаво да се говори за него, и не спира да хвали изключителната организация, чистота, храненето и грижите на всички, които са били край него тези дни.

"Имаме великолепни доктори и слава на тях. Заслужава да кажем добра дума", не пести суперлативи Танев. Още поне месец 57-годишният шоумен ще се възстановява и ще го дава по-леко, по думите му.

Иво Танев вече е добре
Иво Танев вече е добре

"Много ме радват приятелите, които ми се обадиха да ме подкрепят", сподели певецът. И да, над 400 човека пожелаха на Иво бързо възстановяване, а между тях - Златимир Йочев, Ники Кънчев, актьори колеги и близки приятели.

"Когато стане дума за Иво Танев, първо си припомняте неговата усмивка и оптимизма, с който той неизменно е зареден. Виждате само онова вечно момче, изпълнено с желание да пребори всеки свой проблем и да реализира всяка красива идея, казва Силвия Лулчева за Танев, а думите й подкрепят и от екипа на Веселин Маринов.

Скоро пак ще може да води сватби
Скоро пак ще може да води сватби

"Не мога да се оплача от хора, които ме обичат и аз обичам", с усмивка сподели Танев. Само преди месец приятел на Иво му подари сайт, чрез който шоуменът да представя талантите си пред публиката. "Така желаещите ще могат да разберат какви умения и постижения имам като водещ, певец и сценарист. В последните години имам много ангажименти и това е прекрасно", сподели изпълнителят на "100 марки" и "Аладин".