С напредването на възрастта при всички хора започва да се наблюдават промени и се появяват първите ставни болки. Но ставни болки изпитват и млади хора, дори хора активно занимаващи се със спорт.

За някои ставните болки протичат по-леко, докато други изпитват затруднения. На база на дългогодишни изследвания и изпитания в лаборатория в Германия, в България вече е топ продуктът Неуфлекс. Ако приемате витаминни добавки, можете значително да подобрите здравословното си състояние, а  хранителната добавка Неуфлекс е създаден от естествени вещества, за хора, страдащи от ставни заболявания. Самият продукт е произведен, пакетиран и пломбиран от съвременна лаборатория в Германия. Доказаната му формула помага за възтановяването на дееспособността на хората имащи ставни болки. 

С какво се отличава ?

Имайки предвид, че пазарът е залят с подобни продукти и реклами, които обещават чудеса, но почти няма резултат от тях, смело може да се каже, че Неуфлекс е една от най-качествените добавки срещани в България. Чрез Неуфлекс повечето хора, които го използват, вместо да се застояват и обездвижват,  стават и започват да вършат ежедневните си задължения, без да се оплакват от болки. В Неуфлекс има различни качествени и чисти вещества, които правят хранителната добавка една от най-добрите в страната.

Какво представлява Неуфлекс?

Неуфлекс съдържа глюкозамин, хондроитин сулфат, хиалоронова киселина, витамини D3, екстракт от гинкобилоба, магнезий, цинк, индийски тамян и други важни вещества.

Глюкозамин

Глюкозаминът е специално вещество, което подпомага възстановяването на хрущялите, ставите и връзките. Глюкозаминът е специално вещество, което насърчава възстановяването на ставите, хрущялите и връзките.

Хондроитин

В човешкото тяло производството на хондроитин се извършва в малки, често недостатъчни количества. Определено количество хондроитин може да се погълне и с храна, но в съвременния свят хората практически не консумират храни, съдържащи хондроитин. Ето защо е необходимо да се приемат специални хранителни добавки, съдържащи хондроитин.

Мнението на специалистите

Редица лекари, кинезитерапевти и рехабилитатори са доволни от резултатите, които постигат след като пациентите започнат да употребяват Неуфлекс.

Ето някои мнения на кинезитерепевти и пациенти за добавката Неуфлекс:

Отзиви от потребители:

Павлин Димитров – кинезитерапевт:

 " Като физиотерапевт отчетливо виждам разликата в моите пациенти, които приемат Неуфлекс. Дозираното комбиниране между хиалуронова киселина, хондроитин и глюкозамин, чувствително ускоряват възстановяването на безболезнените движения в колянните стави."

Надежда Лазова – учител:

„Почти не можех да ставам след операция на колянна става. По съвет на физиотерапевт започнах да приемам Неуфлекс и след 10-ина дни махнах патериците.”

Велян Даскалов – пенсионер:

„Един набор ми каза, вика: „Вземи Неуфлекс и на бас се хващам, че ще си по-добре”. Не повярвах, щото моя артрит го влача от 25 години. Обаче, ей ме на! Чувствам се значително по-добре и с набора ходим ,разхождаме се в парка. И заглежда момите, но му се карам” – смее се Велян.

Кристина Петрова – спортист: „Неуфлекс ми помогна много след като получих нараняване на шийните прешлени на гръбнака. Не знаех, че помага и при такъв вид травми, но ето, че при мен се получиха нещата.”

Деляна Вълчева - пенсионер: „Аз, да ви кажа, се бях отказала да се боря. Честно. Имам коксартроза. В един момент болката беше ужасна. Без патерици, не смеех да ставам и изобщо не излизах на двора. Дъщеря ми чула за Неуфлекс и ми го взе. Трябва да ви кажа, че сега съм значително по-добре. Просто го усещам как действа. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре и по-добре .”

Като заключение може да се изведе факта, че „Неуфлекс“ е комплексна и иновативна формула създадена от естествени и чисти вещества, които

се възприемат добре от организма и могат да се приемат в комбинация с лекарства.

Хранителната добавка е разработена и изпитана в модерна немска лаборатория. Доказаната и формула помага за възстановяването на дееспособността на хора, имащи проблеми с опорно-двигателната система.

Хилядите доволни потребители, както в чужбина, така и в България, говорят за високото качество на продукта и го правят един от най-успешните в страната.

При интерес се обадете на телефон: 024512579.

Понеделник – петък 09:00 – 20:00ч и събота-неделя 09:00 – 17:00ч.