Все по-тревожна е статистиката по отношение затлъстяването сред българите през последните години. Експертите алармират, че наднорменото тегло е сред водещите причини за отключване на редица болести. Още по-тревожна е статистиката след поредицата от локдауни, вследствие на пандемията от COVID-19.

“Заседналия начин на живот и по-дългото време прекарано вкъщи пред телевизора са основните фактори за проблема с килограмите”, допълват експерти.

Цифрите показват, че двама от трима българи са с наднормено тегло или затлъстяване. Затлъстяването е основен рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания, за диабет, за чернодробни проблеми.

Билките са изключително важни в борбата с излишните килограми. Част от тях спомагат за забързване на метаболизма, други действат благоприятно за контрол на апетита, поясняват експертите по здравословно хранене.

Един от най-търсените натурални продукти за отслабване на българския пазар е “Фет Бърнър”. Той комбинира екстракти от камбоджанска гарциния и зелен чай с витамин С и работи за загуба на излишното телесно тегло. Продуктът “Фет Бърнър” до голяма степен успява да блокира процеса на натрупване на излишни килограми и да разбие мастните клетки, от които се образуват и тлъстините по тялото. Хранителната добавка за отслабване ускорява метаболизма, контролира апетита и действа детоксикиращо за организма. При спазване на правилен хранителен режим и физическа активност, тази добавка може да помогне да се стопят между 9 и 12 килограма за 3 месеца. Иновативната формула включва екстракти от Камбоджанска гарциния и зелен чай, които блокират превръщането на въглехидратите в мазнини, ускоряват разпадането на мастните депа и потискат желанието за сладко. Билките в състава действат и за по-бързото изхвърляне на шлаки и токсини, както и извеждане от тялото излишните задържани течности.

“Фет Бърнър” може да бъде поръчан директно от производителя на тел. 0877721040 или онлайн на www.biotica.bg Поръчайте сега на промоционална цена от 24 лв., вместо за 42 лв. Или пълен курс на терапия (3 месеца) само за 72 лв.

Купете на място от Магазин Biotica 1961 в София, бул. “Христо Ботев” 60

+10% допълнително намаление на всички продукти