2022-а - годината на Синия воден тигър, носи много интересни и незабравими събития на знаците от зодиака. Някои от тях ще бъдат значими и ще оставят следа за години напред, а други ще отлетят за миг.
Водата ще изглади неуспехите, но си струва да помните, че знакът на годината - Тигърът, е доста агресивен и не обича бездействието.

Следователно, за да постигнете резултати, ще трябва да работите усилено!

РИБИ 

Рибите ще се нуждаят от постоянство в защитата на своите интереси, в противен случай има всички шансове да изгубят късмета си.

Тактиката е да се движат по течението, да се адаптират към обстоятелствата и мненията на другите. Това поведение помага за съжителството в обществото, но по никакъв начин не допринася за кариерното израстване.

Планирането на действията и интуицията, които ще ви насочат към правилния път, ще ви помогнат много.
През 2022 г. самотните Риби ще могат да срещнат сродна душа за сериозна и дълготрайна връзка.

Препоръчително е да следите здравето си през цялата година, особено ако имате хронични заболявания. Има големи шансове за подобряване на материалното състояние.

ВОДОЛЕЙ 

За представителите на знака се очаква спокоен период, който ще им позволи да се отпуснат. Не трябва да проявявате прекомерна емоционалност при постигането на каквито и да било цели.

Вроденият оптимизъм и новите познанства ще ви помогнат да излезете достойно от всяка трудна ситуация. В годината на Тигъра трябва да планирате действията си, а не да се движите спонтанно. Така лесно ще можете да заобиколите препятствията.
Водолеят ще иска нови връзки и чувства.

Спокойният ритъм на живот носи отлично здраве. През лятото се препоръчва да се работи за закаляване на тялото, за да не се разболявате в периода на настинките.

Единствената област, в която Водолеят ще има реални проблеми, са парите.

КОЗИРОГ 

Очакват се много проблеми при справянето с предстоящите предизвикателства. Козирозите ще бъдат тествани за сила, способност да импровизират и да контролират емоциите си.

През годината не бива да отказвате външна помощ.
Романтиката ще е в разгара си, очакват се много промени. Минали връзки лесно ще се разпаднат. А новите познанства ще дадат шанс за започване на дългосрочни връзки.

Спортът и упражненията ще ви помогнат да сте здрави през 2022 г. Можете дори просто да се разхождате редовно на чист въздух и да практикувате йога

Финансовото състояние ще бъде добро.

ВЕЗНИ 

Ще има двусмислен период за представителите на знака. Годината на Тигъра ще даде шанс да достигнете определени висоти. Но на спокойните и пасивните ще им е трудно.

Везните ще се опитат да поддържат комфортни отношения с другите, което ще бъде много трудно.
Самотните ще срещнат сродна душа и ще могат да заздравят дългосрочна връзка със смели и неочаквани действия.

Везните трябва да се стремят да поддържат здравето си през цялата година. Особено ако имат хронични заболявания, не трябва да спестяват от превенцията.
Финансовото положение ще бъде относително стабилно, но само ако се положат основите за това.

ДЕВА 

Тигърът ще изисква Девата да бъде активна и фокусирана в действията си. Само така ще могат да се постигнат желаните цели.

Дори в периоди на спокойствие ще трябва да сте нащрек и да бъдете бдителни. Планирайте действията си през цялата година, за да не се преуморите - отделете си време за почивка.

Заклетите ергени ще имат възможността да си намерят половинка. Но трябва все пак да положат малко усилия.

Девата няма да се оплаква от здравословното си състояние.

Финансите като цяло ще бъдат стабилни. През 2022 г. се очакват много различни предложения, включително рискови. Трябва да сте по-внимателни към тях, за да поддържате стабилността си.

БЛИЗНАЦИ 

Представителите на този знак ще трябва да успокоят импулсивността си и да призоват цялата си издръжливост, за да постигнат желаните цели. Интуицията ще бъде добър помощник при решаването на трудни проблеми.

Романтичните връзки никога не са били по-объркващи, отколкото ще бъдат през 2022 г.Самотните Близнаци ще се влюбят много бързо и няма да могат да сдържат емоциите си. Важно е да не плашите партньора си със своята свръхчувствителност.

Като цяло няма да имате специални проблеми със здравето, но не трябва да чакате появата на първите симптоми на хронични заболявания, тогава ще бъде по-трудно да се подложите на лечение.

Истинска революция ви очаква във финансовото състояние - ще имате нова визия и перспектива за развитие. Това ще бъде предизвикано от външно влияние и от вътрешна необходимост най-накрая да промените коренно нещо в живота си.

ОВЕН 

За представителите на знака се очаква обещаващ, натоварен период. Годината на Тигъра е подходяща за всякакви начинания, включително рискови. Но Овните трябва да са наясно каква цена могат да платят за необмислени действия. Рационалният подход и планиране е необходима мярка.

Годината на Тигъра е идеална за създаване на нови взаимоотношения и решителни действия за създаване на семейство. Самотният Овен определено ще срещне сродна душа, с която ще иска да остане за дълго време.

Развитата интуиция ще ви помогне да постигнете безпрецедентен успех във финансовата сфера.
Годината на Тигъра може да ви доведе до депресия. Много е важно да дадете на тялото си почивка и периодично да сменяте дейностите.

ТЕЛЕЦ 

Мъжете и жените от този знак са трудолюбиви по природа. И през 2022 г. ще намерят нещо за правене. Но ще трябва да се адаптират към постоянните промени в движение и няма да могат да планират действията си.

В семейството се очаква период на разногласия и кавги. Това ще бъде чудесна възможност да подредите нещата и да постигнете компромис.

Самотните Телци са особено запалени да се обвържат.

Трябва да започнете да спестявате.

Всяко сътрудничество ще бъде от полза. Телецът ще може да обменя опит и да разпределя отговорностите в работа по общ проект.

СТРЕЛЕЦ 

Бурна, изпълнена със събития година очаква Стрелеца - просто няма да има време за почивка. Това е подходящото време за амбициозните хора. Благоприятен период е за самоусъвършенстване и учене.

Самотният Стрелец определено ще си намери партньор в живота. В този случай чувствата ще пламнат много силно. Но в същото време те също могат бързо и внезапно да изчезнат. За да не се случи това, трябва да опознаете по-отблизо избрания партньор.

Стрелецът ще бъде изкушен да се забавлява извън семейството. Ако семейните отношения са важни за вас, тогава трябва да насочите страстта към партньора си.

Здравето може да подведе Стрелца в най-важния момент. Ето защо е наложително да помислите за превенция на заболяванията и укрепване на имунната система.

По отношение на парите проблеми в годината на Тигъра не се предвиждат, особено за тези, които планират разходите си. Не трябва да правите големи покупки, по-добре е внимателно да ги обмисляте.


СКОРПИОН 

Очаква се много емоционална година за всички Скорпиони. За да постигнете целите си, ще имате нужда от помощта на колеги, които бързо ще вземат решения и ще помогнат в трудни ситуации.

Външната привлекателност и харизма ще привлекат вниманието на противоположния пол. Затова в годината на Тигъра се очакват много нови интересни запознанства. Самотните Скорпиони имат късмета да срещнат спътник или партньор в живота, но преди това ще има много страстни и кратки романси. Семейните представители на знака ще трябва да преминат през трудни времена: кавги и конфликти ще отровят живота им.

Напрегнатият живот определено ще се отрази на вашето здраве. Ще имате нужда от редовна почивка, можете да практикувате йога или просто да ходите повече на чист въздух. Сърдечно-съдовите заболявания могат да се влошат.

Ще има много пари и те ще дойдат отвсякъде. Особено активните Скорпиони ще се издигат по кариерната стълбица. Но не забравяйте за повишената отговорност, с която може да не сте в състояние да се справите.

РАК 

Мъжете и жените от този знак ще могат да направят открития в годината на Тигъра - ще се отворят нови възможности и ще има много промени. Раците ще трябва да избират между защита на своите интереси и мнението на приятели и сътрудници.

В началото на годината ще бъдете разстроени от отношенията си с противоположния пол. Често ще има конфликти, които могат да доведат до пълен разрив.
За необвързаните звездите подготвят по-приятни изненади: най-вероятно ще срещнат човек, който ще ги завладее със своята искреност.

Упоритата работа ще изиграе жестока шега на Раците - те ще бъдат много изтощени и стресирани. По-добре е да облекчите нервното напрежение чрез пасивна почивка и медитация. През лятото се препоръчва закаляване.

Стремителен възход в кариерата ще донесе пълен портфейл. Но това ще бъде резултат от упорита работа.

ЛЪВ 

Ще има трудности при постигането на цели и успехи но и забавни приключения и много познанства. Ще е като на влакче в увеселителен парк - нагоре-надолу.

Разширяването на кръга ви от познати ще доведе до нови срещи, които могат да прераснат в истински дългосрочни връзки.

Семейните ще трябва да работят усилено, за да запазят огнището си.

Предотвратяването на различни заболявания е важна задача - това важи и за временни, и за хронични състояния.

Емоцииите също може да пострадат от прекалено разнообразния живот. Редовно хранене и почивка се препоръчват за поддържане на физическото и психическото здраве.

В годината на Тигъра има голям риск да загубите всичките си спестявания. Ето защо си струва внимателно да планирате разходите и да не се забърквате в съмнителни транзакции.