В третото издание на дарителската програма „Заедно за здраве“, Тева в България продължава да приема проекти и инициативи, които подобряват качеството на живот на пациентите  и имат нужда от финансиране за старт, развитие или приключване на дейностите.

Като част от конкурса „Заедно за здраве“ ще бъдат отпускани средства за проекти и инициативи, разработени в болници, здравни центрове, институции, пациентски асоциации, фондации или други юридически лица, за които специалните разпоредби показват, че са с нестопанска цел, осъществявайки своята дейност на територията на Република България. Проектите, със своето качество, креативност, иновативност и въображение, следва да допринасят за подобряване на качеството на живот на пациентите и техните семейства.

10 проекта, свързани с по-доброто здраве на пациентите и хората, които се грижат за тях, получиха финансиране от дарителската програма до момента. Повече информация за дейностите, подкрепени финансово от „Заедно за здраве“ можете да проследите на https://www.teva.bg/humanizing-health/.

Всички желаещи могат да кандидатстват за своите проекти до 01.07.2024 г. Заявките за участие се подават на имейл адрес: [email protected], а цялата допълнителна информация, свързана с конкурса, е достъпна на официалния уебсайт на Тева в България https://www.teva.bg/humanizing-health/. Заявлението трябва да бъде придружено от презентация на проекта и документация, която включва цялата информация за проекта и организацията с нестопанска цел, която организира или изпълнява проекта, потвърждавайки, че организацията е от тип „Организация с нестопанска цел“.