Наличието на паразити в организма често остава незабелязано за нас. Паразитолозите напомнят, че най-често начините, по които могат да попаднат в организма, са чрез консумация на замърсена храна, недобре изпечено месо или сухи мезета или непречистена вода.

Периодичното пречистване, веднъж на всеки 6 месеца, може да ни спаси от много главоболия, твърдят експертите.  Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. Зa cъжaлeниe, лечението в пoвeчeтo случай се нaзнaчaвa eдвa кoгaтo паразитите ca вeчe видими.

Тялото ни подсказва, че имаме паразити

Заразяването с паразити може да се определи и по външния вид на човека, както и по онези признаци, които свидетелстват за това, че в организма има някакви нарушения: пъпки, себорея, груба кожа, петна, ранно оплешивяване, папиломи, напукани пети, чупливи нокти, чести остри респираторни заболявания, ангина, хроничен тонзилит, синузит, полипи, хъркане, лош дъх и други.

Българското откритие за пречистване на организма

На българския пазар има изцяло натурален продукт, който помага за пречистването на организма. ПАРАЗИТАКС успешно “отмива” от тялото паразити и продуктите на тяхната жизнена дейност. Хранителната добавка предотвратява развитието на гъбички, патогенни бактерии, вируси и паразити. Основното действие на продукта може да се характеризира като цялостна детоксикация на организма. Една опаковка “ПАРАЗИТАКС” съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием (по 2 капсули дневно). Препоръчителния период на терапия е 3 месеца. Поръчайте сега на промоционална цена от 72 лв. за 3 опаковки. Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел. 0877 72 10 40

Пълната продуктова гама на Biotic 1961 може да откриете и в специализирания магазин на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60