26°C   София
 

Повече свободно време и много възможности с Програма за превод на пенсия „Златно време“ от Пощенска банка

За повечето хора пенсионирането е онова така чакано „златно време“, когато могат да превключат на по-безгрижен режим, да се отдадат на заслужена почивка, мечтани пътувания и повече споделени моменти със семейството, внуците и приятелите. А какъв по-подходящ сезон за това от любимото и топло лято. Сега е времето за разходки по морския бряг или уикенд сред спокойствието на планината. А защо не и двете.

Ако си пенсионер и получаваш своята пенсия по сметка в Пощенска банка, сега можеш да се възползваш от още повече предимства, като си спестиш време и разходи, с Програмата ни за превод на пенсия „Златно време“. Не е необходимо да чакаш на опашки, за да вземеш пенсията си - можеш да я получиш по банков път удобно и бързо, независимо къде се намираш. Програма „Златно време“ на Пощенска банка е специално създадена за пенсионери и включва банкови продукти, които максимално да отговарят на техните нужди.

СПЕСТЯВАШ СИ ВРЕМЕ И РАЗХОДИ

Сега имаш възможност да откриеш разплащателна сметка „Златно време“ с дебитна карта към нея за превод на пенсия в Пощенска банка. Не е необходимо да посещаваш НОИ и да уведомяваш за смяната на избора за получаване на пенсия. Банката ще го направи вместо теб – единствено е необходимо да посетиш удобен офис на Пощенска банка и да си откриеш нашата специална сметка за превод на пенсия. Тя е без такса за откриване и без такса за теглене от банкоматите на банката с дебитната карта към нея. Пощенска банка разполага с добре развита мрежа от над 500 банкомата, разположени на удобни места, на които освен да теглиш средства, може и да внасяш. Имаш достъп до средствата в твоята сметка по всяко време – 24/7 в денонощието, без да е нужно да се съобразяваш дали е работен или почивен ден.

Също така, ако решиш да използваш периодични преводи (или интернет, или мобилно банкиране), може да плащаш своите комунални разходи, без да е нужно да се разхождаш всеки месец до различни каси и институции. Към сметката имаш възможност да активираш и услугата „Универсален платец“ за автоматично плащане на битови сметки и други задължения. Така контролираш разходите си, може да получаваш известие за всяко плащане на сметки и си спестяваш време.

ПОЛУЧАВАШ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Допълнителна възможност за пенсионери, получаващи пенсията си по сметка в банката, е депозитът „Златна рента“, който е с фиксиран лихвен процент и възможност да получаваш лихвата всеки месец. А ако решиш да зарадваш себе си, децата или внуците с непредвиден подарък, банката е насреща, като ти предлага специални условия за пенсионери по кредитни продукти: овърдрафт до една месечна пенсия и без лихва за първите 3 месеца, както и потребителски кредит до 20 000 лева.

МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ НАГРАДИ

А най-хубавото е, че докато получаваш своята пенсия в Пощенска банка, имаш възможност да спечелиш и награди. Ако имаш поне два последователни месеца превод на пенсия по сметка „Златно време“, платени такси от минимум 2,00 лв. и препоръчаш сметката „Златно време“ на свой приятел до 10 юни 2022 г., който до сега не е получавал пенсията си при нас, и двамата получавате награда - 12 месеца без месечни такси по сметките, съобразно условията на Програмата „Сподели и спечели“ – Златно време“. Отделно, можеш да спечелиш и една от 10-те награди по 200 лева, които теглим всеки месец по програма „Пенсия плюс“. Автоматично участваш в томболата за една от 10-те награди всеки месец до 10 юни 2022 г., ако към датата на тегленето имаш открита сметка от поне 2 последователни месеца, по която за всеки един от месеците имаш превод на пенсия, както и платени такси от минимум 2,00 лв.

Повече информация за Програма за превод на пенсия „Златно време“, банковите продукти, включени в нея, както и пълните условия по Програмите „Доведи приятел – Златно време“ и „Пенсия плюс“ може да научиш на www.postbank.bg или във всеки удобен до теб офис на Пощенска банка.Направиха лицево-челюстна аутопсия на крал Ричард III

Анализирани са 9 удара по главата му Откритият скелет на крал Ричард III при разкопки на паркинг в...

Поставят диагноза на Брежнев през тоалетна чиния

На знамнателния за България 10 ноември, но през 1982 г., в 8,09 часа умира съветският вожд Леонид...

Шуман скача в Рейн, умира в лудница

Последната му творба е открита след спиритичен сеанс от  красивата цигуларка Джели д'Араню  Малко...

Защо куркат червата

Когато човек е гладен, телесните усещания са все неприятни - боли го стомахът и откъм червата се...

Тялото си произвежда дрога

Мозъкът и някои жлези произвеждат силни химикали, които влияят на настроението, мислите и...

Що е дрога?

Дрога е всяка психоактивна субстанция, водеща до злоупотреба и зависимост. Популярната представа за...

Конспиративни теории за рака

По света се ширят 3 конспиративни теории за рака. Най-лесна за опровержение е третата - че акулите...

Философия на китайската медицина

Убождане с игли, отвари от билки, канали, по които в тялото тече енергията Ци – китайската медицина...

Упорити небивалици за рака

Ето 5-те най-упорити небивалици за рака, подхранвани от невежеството за човешката биологияа 1. Ракът...