Повече свободно време и много възможности с Програма за превод на пенсия „Златно време“ от Пощенска банка

За повечето хора пенсионирането е онова така чакано „златно време“, когато могат да превключат на по-безгрижен режим, да се отдадат на заслужена почивка, мечтани пътувания и повече споделени моменти със семейството, внуците и приятелите. А какъв по-подходящ сезон за това от любимото и топло лято. Сега е времето за разходки по морския бряг или уикенд сред спокойствието на планината. А защо не и двете.

Ако си пенсионер и получаваш своята пенсия по сметка в Пощенска банка, сега можеш да се възползваш от още повече предимства, като си спестиш време и разходи, с Програмата ни за превод на пенсия „Златно време“. Не е необходимо да чакаш на опашки, за да вземеш пенсията си - можеш да я получиш по банков път удобно и бързо, независимо къде се намираш. Програма „Златно време“ на Пощенска банка е специално създадена за пенсионери и включва банкови продукти, които максимално да отговарят на техните нужди.

СПЕСТЯВАШ СИ ВРЕМЕ И РАЗХОДИ

Сега имаш възможност да откриеш разплащателна сметка „Златно време“ с дебитна карта към нея за превод на пенсия в Пощенска банка. Не е необходимо да посещаваш НОИ и да уведомяваш за смяната на избора за получаване на пенсия. Банката ще го направи вместо теб – единствено е необходимо да посетиш удобен офис на Пощенска банка и да си откриеш нашата специална сметка за превод на пенсия. Тя е без такса за откриване и без такса за теглене от банкоматите на банката с дебитната карта към нея. Пощенска банка разполага с добре развита мрежа от над 500 банкомата, разположени на удобни места, на които освен да теглиш средства, може и да внасяш. Имаш достъп до средствата в твоята сметка по всяко време – 24/7 в денонощието, без да е нужно да се съобразяваш дали е работен или почивен ден.

Също така, ако решиш да използваш периодични преводи (или интернет, или мобилно банкиране), може да плащаш своите комунални разходи, без да е нужно да се разхождаш всеки месец до различни каси и институции. Към сметката имаш възможност да активираш и услугата „Универсален платец“ за автоматично плащане на битови сметки и други задължения. Така контролираш разходите си, може да получаваш известие за всяко плащане на сметки и си спестяваш време.

ПОЛУЧАВАШ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Допълнителна възможност за пенсионери, получаващи пенсията си по сметка в банката, е депозитът „Златна рента“, който е с фиксиран лихвен процент и възможност да получаваш лихвата всеки месец. А ако решиш да зарадваш себе си, децата или внуците с непредвиден подарък, банката е насреща, като ти предлага специални условия за пенсионери по кредитни продукти: овърдрафт до една месечна пенсия и без лихва за първите 3 месеца, както и потребителски кредит до 20 000 лева.

МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ НАГРАДИ

А най-хубавото е, че докато получаваш своята пенсия в Пощенска банка, имаш възможност да спечелиш и награди. Ако имаш поне два последователни месеца превод на пенсия по сметка „Златно време“, платени такси от минимум 2,00 лв. и препоръчаш сметката „Златно време“ на свой приятел до 10 юни 2022 г., който до сега не е получавал пенсията си при нас, и двамата получавате награда - 12 месеца без месечни такси по сметките, съобразно условията на Програмата „Сподели и спечели“ – Златно време“. Отделно, можеш да спечелиш и една от 10-те награди по 200 лева, които теглим всеки месец по програма „Пенсия плюс“. Автоматично участваш в томболата за една от 10-те награди всеки месец до 10 юни 2022 г., ако към датата на тегленето имаш открита сметка от поне 2 последователни месеца, по която за всеки един от месеците имаш превод на пенсия, както и платени такси от минимум 2,00 лв.

Повече информация за Програма за превод на пенсия „Златно време“, банковите продукти, включени в нея, както и пълните условия по Програмите „Доведи приятел – Златно време“ и „Пенсия плюс“ може да научиш на www.postbank.bg или във всеки удобен до теб офис на Пощенска банка.