Учени изчислиха, че за 70 години живот човек изяжда над 50 тона храна и изпива около 42 хиляди литра течности. Преминавайки през организма, в червата на всеки от нас остават количества токсични отпадъци и фекални вещества. Ако бъдат задържани те могат да доведат редица здравословни проблеми. Когато дебелото черво не функционира правилно, токсичните отпадъци се абсорбират в тялото, вместо да се изхвърлят. Според лекари, в червата на всеки от нас могат да се натрупат до 15 килограма отрови, които могат да причинят тежки последствия за организма.

Запекът и наднорменото тегло са най-честите симптоми за нарушен баланс. Чернодробни и бъбречни заболявания също могат да издадат за проблем в тялото ни. Заболявания като артрит и рак също могат да бъдат свързани до дисфункция на дебелото черво.

Остатъчната хранителна маса е добре да се изхвърля редовно, защото престоявайки в червата ни започва да загнива, отделените газове и вещества са токсични и лесно преминават в кръвообращението и така се разпространяват по цялото ни тяло.

Колон Клийнър е билков продукт, който спомага за изчистването на натрупаните шлаки по стените на дебелото черво и изхвърлянето им по естествен път. Това от своя страна намалява риска от образуване на полипи и по-тежки заболявания. Продуктът “отмива” всички престояли и загнили остатъци в храносмилателната система, особено мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Иновативната формула на българския продукт помага за решаване на проблема с хроничния запек, подутия стомах и газовете. Не води до привикване и не предизвиква разстройство и спазми. Колон Клийнър съдържа екстракти от алое, индийски живовляк, тиквено семе и сена. Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца, 2 пъти в годината.

Цената на продукта е 49 лв. При покупка на 3 бр. цената е по 39 лв. за опаковка + Безплатна доставка и подарък книжка “Лечебните билки на България”. Заявете сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg