15°C   София
 

„Докато лежах в болничната стая, имах възможност да размисля и тогава почувствах колко кратък е животът. Разбрах колко много неща сме си поставили като задача, които няма да можем да изпълним. Заради това ми се наложи много бързо да приоритизирам нещата и първата ми цел беше да оздравея колкото се може по-бързо и оттам нататък да гледам по-философски на нещата”.

Това разказа пред Нова тв зам.-кметът на Русе Енчо Енчев, един от първите българи, които се заразиха повторно с COVID-19. Той говори в кабинета си.

През октомври, 3 месеца след положителен тест, той отново дава положителна проба. Настанен е в болница и за разлика от първия път, когато не е имал симптоми, състоянието му е тежко.

Една седмица Енчев е лекуван в белодробната болница в Русе. Казва, че първите 2 дни били най-тежки. Било му зле, вливали му лекарствата и това дало добър резултат. След изписването се изолирал съвсем сам. Тогава се появили неочаквани за него здравословни проблеми.

„На 10-ия ден след изписването изпитах сериозно неразположение - изневиделица ми се появи много висок пулс - над 180. Кръвното ми, за моя много голяма изненада, падна, доближиха се границите. И в един момент, в който си сам, карантиниран и в такава ситуация, изпитах притеснение. Хубавото е, че социалните мрежи и комуникациите са на много добро ниво. Успях да се консултирам, да си помогна сам в тази ситуация и да преодолея този проблем”, разказа Енчев.долу ковид ваксините
02/21/2021 21:50:17

В чудо ще се видят да ни накарат да се ваксинираме - то не е повтаряне и потретване, то не са тежки усложнения. Всякакви полуреални и напълно фалшиви аргументи

Пешо
02/21/2021 22:47:48

То първият път не само не е имал симптоми, ами и е нямало заразяване. Я външно заразяване на пробата или носа, я фалшиво положително. Изобщо за да се докаже повторно заразяване трябва да се докаже вирус в кръвта. Ха дано се е оправил без последствия.

Пешо
02/21/2021 22:53:43

Всъщност пулса и кръвното са от ремдесвира и кортикостероидите. От медикаментите. Ще ги изхвърли и ще се оправят. Ако са му слагали хинини трае с месеци. Да поиска болничния лист с медикаментите, които са му давали, че да знае лекаря който дойде какво да прави. И да не стои сам, няма никакъв смисъл. Като изхвърля части от вируса само може да ваксинира околните.

уолъс
02/22/2021 13:42:28

Великолепна статия (27 езика) - цялата истина, голямата картина: https://www.globalresearch.ca/the-twilight-zone-covid-the-world-economic-forum-wef-and-eugenics/5737778

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Д-р Йовчо Топалов извърши резекцията на комунизма

На 11 януари на 90-годишна възраст почина военният лекар Йовчо Топалов, извършил пълната резекция на...

Почина основателят на ВМА проф. Йовчо Топалов

Военномедицинска академия изказа съболезнования на  близките на проф. Йовчо Топалов – началник на...

Умря най-силното момче в света

Джамбулат Хатохов, който на 3,5-годишна възраст бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес като...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...