16°C   София
 

Мис България пребори коронавируса!


Най-красивата българка за 2018 г. Теодора Мудева се излекува от заразата с хапчета, витамини и имуностимуланти. Без да пие антибиотици и да влиза в болница, моделката оздравя и вече е в отлична форма.


Новината съобщи пред "България Днес" чаровната брюнетка, която през 2019-а бе отличена и за най-талантливата миска в света със своя уникален танц върху фолклорна музика с преработени мотиви.
"Първо се разболя приятелят ми. Аз, честно казано, не му вярвах и си мислех, че няма как да е истина. Казваше, че има температура, отпаднал е, не се чувства добре. Не обърнах сериозно внимание, защото често мъжете преувеличават за състоянието си. тогава нямах никакви симптоми и се чувствах добре", разказва пред вестника Мудева.


Няколко дни по-късно двамта решават да си направят антигенни тестове, с които да се уверят в състоянието си. Оказват се положителни.


"Точно в този момент, както нямах никаква симптоми, ми прилоша. Не очаквах да сме заразени и двамата, най-малкото аз. Но като съвестни и отговорни хора веднага се изолирахме вкъщи, за да не бъдем заразни към останалите хора", споделя още Мис България 2018.


В домашни условия протекло и лечението на Теодора и нейния приятел Румен Радев. "Обадих се по телефона на моята лична лекарка, която следи здравето ми от самото ми раждане и знае отлично какво и как да направи. Каза ми какви лекарства и витамини да се набавят, пиеха се редовно и след карантината всичко вече беше наред. Изкарах вируса леко, докато приятелят ми се чувстваше доста по-зле", казва Теодора Мудева.


По време на лечението за известно време и двамата загубили обоняние. Вкусът също изчезнал, но само за ден. Сред симптомите също били суха лигавица, болки в гърлото и лека температура на Румен.


"За щастие всичко е зад гърба ни. С нетърпение очаквам края на епидемичната обстановка, за да мога да се срещам с близки и да пътувам свободно", добавя Теди.


Миската завършва скоро първия си курс като студентка в Нов български университет. Там тя учи "Право" и всеки ден е по7-8 часа пред компютъра за онлайн обучение.ковид като грип - това е истината
01/20/2021 20:49:46

Така го изкара целия народ - без болници и влизане в ковид -машината и ковид статистиките. Като един грип

Пешо
01/21/2021 00:43:30

Ха да е жива и здрава и дано да са се радвали един на друг през карантината. Като повечето, напук на НОЩ са го изкарали. И така като повечето, като се спотайваха и криеха създадоха българския щам, който не води до пневмония. И койро се ррерира с чайче, вираминче, пет вида кисело мляко или пробиотик аспирин и сироп за кашлица. То така се създава естественото ваксиниране. Просто защото тези с пневмонията не могат да се спотайват и крият не могат да имат този щам.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Д-р Йовчо Топалов извърши резекцията на комунизма

На 11 януари на 90-годишна възраст почина военният лекар Йовчо Топалов, извършил пълната резекция на...

Почина основателят на ВМА проф. Йовчо Топалов

Военномедицинска академия изказа съболезнования на  близките на проф. Йовчо Топалов – началник на...

Умря най-силното момче в света

Джамбулат Хатохов, който на 3,5-годишна възраст бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес като...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...