2°C   София
 

Звездата на „Умирай трудно“ Брус Уилис е бил накаран да напусне аптека в Лос Анджелис след като клиенти са съобщили, че той е без маска срещу коронавируса.

 Той бил помолен да напусне аптеката Rite Aid в понеделник. Брус се разхождал покрай рафтовете без маска, подтиквайки недоволните купувачи да го докладват на шефовете. Когато една от служителките се доближила до него, за да го помоли да покрие лицето си с шала, който носел на врата си, той я погледнал раздразнен и напуснал аптеката без да купи нищо.

Снимката на разхождащия се без маска Уилис бързо обиколи социалните мрежи и той попадна под обстрела на много хора, включително и знаменитости, които го обвиниха, че не спазва правилата в момент, в който случаите срещу коронавируса в Лос Анджелис се увеличават, пиша Bg voice.

Отказът на Брус Уилис да носи маска е изненадващ, защото самият той и цялото му семейство бяха от хората, които публично призоваваха да се спазват мерките по време на пандемията.

През октомври съпругата му Ема Хеминг Уилис сподели снимка, на която са тя, Брус и трите им дъщери, с маски. През юли тя се обърна към тези, които са срещу носенето на маски. „Аз нося маска, за да запазя себе си, семейството си и теб. Да, отегчително е, но дали има други варианти? Не са много“.Пешо
01/13/2021 11:48:34

С маската единственото което се пази е вируса да е много заразен. Защото малко заразните вируси ме минават през маската. Така че остават само щамовете, които изискват и произвеждат много малки капчици, които минават през маската и освен това изискват малко количество вирус, който да заразява. А освен това остават варианти, които не се нуждаят от много вода, така но овлажнени зад маската или в затворено помещение стават пригодни да заразяват. Вируса на втората вълна, 20А.EU1, който заразява с маска по-добре отколкото без маска бе селекциониран именно с полиция задължаваща болни и здрави да носят маски постоянно. Естествено остана само вариант, който си минава през маските. В Сан Хуан, Леида, Испания, през април-май. Мерки, спазващи се под дулото на пистолета. Но разбира се, тези с пистолетите го прихванаха и разнесоха. И затова в Испания дори нямаха спад и през лятото. Където не носеха маски нямаха вирус през лятото. Трябваше училище и затворени помещения за да направят вълна.

уолъс
01/13/2021 14:28:59

Данните от САЩ за 2020 са категорични: в щатите със задължително масконосене заболелите са 27/100000, в щатите без подобно изискване (не са много, но има) са 17/100000... Разбира се, това че маските НЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ ВИРУСИ не е никаква новина, маските НИКОГА и НИКЪДЕ не са ограничили вирусна епидемия - ФАКТ! Налагането им е инструмент на КОНТРОЛ и ПОДЧИНЕНИЕ... Да се носи (доброволно) маска говори много за носителя, най-вече че е невежа и глупак, на Брус Уилис явно му е писнало да се прави на такъв

тъмни времена
01/13/2021 21:51:30

Ще ни задължат да ходим без дрехи (като признак на отлично възпитание), а липсата на маски ще се наказва като перверзен ексхибиционизъм, заслужаващ смъртно накзание чрез ваксинална инжекция...

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Почина основателят на ВМА проф. Йовчо Топалов

Военномедицинска академия изказа съболезнования на  близките на проф. Йовчо Топалов – началник на...

Умря най-силното момче в света

Джамбулат Хатохов, който на 3,5-годишна възраст бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес като...

България излезе на 3-о място по смъртност на 1 млн. население за 1 ден в света

България влиза в челната тройка по брой починали от коронавирус за един ден, ако те се сметнат на 1...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...