2°C   София
 

С впечатляващ опит в лазерното лечение и дългогодишна първокласна практика у нас може да се похвали екипът на "Хил клиник". „Категорично няма друга клиника в България с такъв огромен опит. Впечатлен съм от обема операции, които се извършват с най-модерната лазерна техника при пациенти с доброкачествено увеличена простата. Дори бих казал, че и в Европа трудно може да се намерят много колеги, които да лекуват повечето пациенти с ДПХ със Зелен лазер - казва известният испански уролог д-р Фернандо Санча. - В операционната на "Хил клиник" липсват кръв и разрези. Ползва се безкръвен метод на лечение, при който няма нужда дори от пълна упойка, а това е особено важно за пациенти в напреднала възраст. Увеличената простата се премахва без необходимост от разрез със скалпел, а пациентът е в съзнание, обезболен локално. Самата лазерна енергия изпарява излишната тъкан, но освен вапоризация, в клиниката се прилага широко и по-сложният метод на енуклеация. При него цялата простатна жлеза се отделя от капсулата, избутва се в пикочния мехур, раздробява се на миниатюрни части и бива извадена от тялото веднага. Лазерът дава прецизност и точност на манипулацията. Българските пациенти са особени, те са с доста големи простати, дълго са чакали, преди да се решат на лечение. Те са предизвикателство за уролога. Затова за тяхната успешна операция трябва хирург с голям опит.“

Ефектът на Зеления лазер е сигурен, пикочният канал се освобождава, струята връща своята предишна сила, уринирането се нормализира. Носенето на катетър и възстановяването след манипулацията са значително съкратени в сравнение с други методи. В преимуществата на лазерната урология са се убедили лично хиляди мъже, пациенти на "Хил клиник".

ЗАЩО УВЕЛИЧЕНАТА ПРОСТАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА?

Ако не се предприемат своевременно мерки, увеличената простата може да доведе до тежък стадий на заболяването, при което наблюдаваме остатъчна урина. Това е урина, която се задържа в пикочния мехур и понякога достига няколкостотин милилитра! Тя предизвиква постоянното чувство за пълен пикочен мехур с непрекъснати позиви за уриниране, често съпроводени от произволно (неволно) изпускане на урина, също така създава условия за инфекции, възпаления, треска, образуване на камъни.

В "Хил клиник" може да разчитате на експертизата на едни от най-известните в България уролози: д-р Александър Боцевски, д-р Георги Георгиев и д-р Горан Деримачковски, а наскоро към екипа се присъедини ново младо попълнение - д-р Борислав Божков. Ръководител на операционния екип е соченият за най-вещ в лазерната терапия на увеличена простата лекари в цял свят – д-р Фернандо Санча.

За повече подробности: www.hillclinic.comЗапази час предварително по телефона: 02 439 3131.

През януари 2021 профилактичният пакет „Простатна жлеза“ е с 50% отстъпка и струва 25 лв.ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Почина основателят на ВМА проф. Йовчо Топалов

Военномедицинска академия изказа съболезнования на  близките на проф. Йовчо Топалов – началник на...

Умря най-силното момче в света

Джамбулат Хатохов, който на 3,5-годишна възраст бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес като...

България излезе на 3-о място по смъртност на 1 млн. население за 1 ден в света

България влиза в челната тройка по брой починали от коронавирус за един ден, ако те се сметнат на 1...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...