На 6 и 7 ноември 2020г. в офиса на “Бридж Медикал”, гр. София ще се проведат БЕЗПЛАТНИ консултации с проф. д-р Теоман Бенли, специалист ортопед-травматолог от университетска болница „Башкент” Истанбул.

Д-р Теоман Бенли ще консултира пациенти, страдащи от следните заболявания:

- Сколиози при деца и възрастни;

- идиопатични сколиози;

- кифози, спондилози;

- деформации на гръбначния стълб;

- дископатии, дискови хернии;

- фрактури на прешлени и тумори на гръбначния стълб;

- заболявания на тазобедрени и коленни стави;

- спортни травми;

- педиатрични ортопедични заболявания.

Кой е проф. Бенли?

Проф. д-р Теоман Бенли е роден през 1963 г. в гр. Спарта. Основното и средното си образование учи в Анкара. След завършване през 1980 г. на природоматематическата гимназия в Анкара е приет в медицинския университет Хаджеттепе в Анкара. През 1986 г. го завършва успешно. Задължителната си лекарска служба изкарва в Бартънската болница за активно лечение към службата за социално осигуряване. През същата година започва работа в I-ва клиника по ортопедия и травматология на болницата за научни изследвания и практика към службата за социално осигуряване “Дъшкапъ” в Анкара. През януари 1992 година защитава специализацията си по ортопедия и травматология с темата “Резултати на CD инструментаризация при идиопатична сколиоза“. През 1991 г. преминава едногодишен курс на обучение по гръбначна хирургия (fellowship)в Далас, щата Тексас- САЩ, в болница “Шотландски Рити“ като работи с проф.д-р Антони Херинг (Anthony Herring).

За БЕЗПЛАТНИ консултации с проф. д-р Теоман Бенли пациентите трябва предварително да запазят час, както и да носят актуални епикризи и образни изследвания.

Срещите с пациенти ще се проведат на 6 и 7 ноември 20г. в офиса на “Бридж Медикал” на адрес: бул. „Христо Ботев “ № 26, град София.

*ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН: +359 888 912702