Изследванията потвърждават: за да се освободите от артрозата и да възстановите двигателните си способности от преди години, са достатъчни няколко дни

Новият препарат Актификс възстановява ставния хрущял, премахва пукането, болката и втвърдяването в ставите само след по-малко от месец. И, което е най-важното, ликвидира ревматизма и спира артрозните промени без никаква операция.

Революционната формула създадена под ръководството на проф. Хопкинс представлява първото толкова професионално, светкавично спасение за болните стави. 85% от пациентите забелязват първите ефекти от действието на Актификс още през първите седмици на прием. – от 10 изследвани човека заявяват връщане на пълна двигателна активност в рамките на три месечен прием.

Актификс се препоръчва при хора, страдащи от ревматоидни възпалителни състояние, след контузии, както и при принатоварени стави и такива с дегенеративни изменения.

Как е възможно това? Проф. Хопкинс обяснява:

„Новата интерактивна формула Актификс комплексно регенерира повредените стави, действайки на заболяването при източника. Именно това ни водеше при създаването на новия препарат. Само две капсули на ден, трикратно увеличава производството на синовиална течност, гарантирайки „смазване“ на ставите. Когато костите престанат да се трият една в друга, микроуврежданията на ставния хрущял се възстановяват, а болката, дискомфортът, пукането и втвърдяването на ставите изчезват за няколко дни.

Ефектът на лечение се натрупва, което ще рече, че с всеки изминал ден на прием се наблюдава подобрение и напълно възстановяване. Първите 5 светкавични резултата, които ще получите са:

• Облекчаване на болката н колената, бедрата, китките и гръбнака

• 3 пъти по-гоямо производство на колаген

• Подхранване на костните клетки и укрепване на ставите

• Премахване на „нацепването“ на костите

• Възстановяване на двигателната способност от преди години.“

Те вече опитаха и споделиха:

Людмила Д, 65 години, Стара Загора

ИЗПРАВИХ СЕ НА КРАКА, болката в коленете изчезна след първата доза!

Движенията ми бяха много ограничени – не можех да ходя, а заради артродата на китките имах проблеми даже с това да държа чаша в ръка. Вече бях правила блокада /инжектиране на хормонални препарати/, използвах мазила – нищо не помагаше. Едва Актификс ме изправи на крака. Облекчението дойде още след 2 часа, а само след две седмици отидох на първата си дълга разходка – БЕЗ БОЛКА. Ренгенът потвърди, че артрозата в китката е изчезнала. Възхитена съм.

Здравко Н, 78 години, Пловдив

ИЗБЕГНАХ ОПЕРАЦИЯ НА БЕДРОТО

Поради пронизваща, повтаряща се болка в тазобедрената става, трудностите в ходенето и необходимостта от дълго разтягане след ставане, се чувствах като инвалид. Когато рехабилитацията, мазилата и блокадите не доведоха до резултат, ми беше препоръчано имплантиране на ендопротеза. За щастие навреме попаднах на Актификс. Той изцяло ме излекува от артрозата. Болката и втвърдяването на ставата минаха само за няколко дни, а след три месечен курс на лечение, изследванията показаха изцяло премахване на артрозните промени. Със сигурност препоръчвам.

Актификс можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 39 лв. + безплатна доставка /общо 39 лв./

2 бр. х 36 лв + безплатна доставка /общо 72 лв./

3 бр. х 33 лв. + безплатна доставка / общо 99 лв./

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.