Клиниката разполага с трите големи лазера в урологията - Зелен лазер, Тулиум лазер и Холмиум лазер, предлага и най-доброто от световната бюти индустрия за лице и тяло

Основана преди 10 г., Хил клиник е позната като водещо болнично заведение в лазерната и лапароскопската урология, оториноларингологията, диетологията и естетичната дерматология в България. От първия си ден клиниката се заяви като лидер с качеството на услугите и с иновациите, които налага като стандарт.

Хил клиник разполага с пълната гама от трите "големи лазера" в урологията - Зелен лазер, Тулиум лазер и Холмиум лазер. С тяхна помощ и под ръководството на известния д-р Фернандо Санча уролозите в Хил клиник извършват безкръвно, без разрез лечение на доброкачествено увеличена простатна жлеза. Тук се провеждат лапароскопска диагностика и безкръвни лапароскопски операции при всички видове доброкачествени и злокачествени заболявания на пикочно-половата система при мъже и при жени. Ръководител на операционния екип е прочутият проф. д-р Щолценбург. В Хил клиник се намира уникалния за страната ни апарат за Фюжън биопсия.

Ръководителят на отделение УНГ проф. д-р Румен Бенчев, който е и медицински директор на клиниката, работи с уникална за България апаратура. Той е

единственият хирург в страната, който

извършва лазерно лечение при хъркане,

признат е за майстор на ринопластика, фонохирургия, заболявания на сливиците (при възможност ги премахва само частично, за да запази функцията на органа), ларингеална лазер хирургия, аденоидектомия.

Естетичната хирургия в Хил клиник е на нивото на най-големите и престижни световни дерматологични клиники. Базирани в центъра на София на ул. "Московска" 29 и в кв."Бояна" на бул. "Пушкин" 71 двете локации предлагат най-доброто от съвременната бюти индустрия за лице и тяло. Трите елитни естетични дерматолози д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова имат безупречната репутация в бранша. Контурната пластика там е на ново, по-високо ниво и държи сметка повече на цялостното излъчване, отколкото на отделни корекции. Всеки пациент получава първоначална безплатна консултация и конкретен план за поддържане на външния вид. Липсват свръхкорекции и небалансирани промени, които да нарушат хармонията на лицето.

Хил клиник открива първия в страната Център за мезоконци и конци с лифтинг ефект. Д-р Валянова и д-р Ванеска са първите, които с изключителен успех извършват и корекции на колене, корем, вътрешна част на ръцете, дупе, шия с помощта на резорбируеми нишки.

В отделението Диетология и ендокринология д-р Мария Николова лекува хранителни разстройства и помага при затлъстяване. Тук се извършва и популярния лабораторен тест за хранителна нетолерантност, който дава достоверна информация за наличието на IgG тела в огранизма.

За информация и запазване на час: 02/ 439 31 31 0700 131 31

ХИЛ КЛИНИК гр. София, 1618 бул. “Ал. Пушкин” 71

ДЕРМА ЦЕНТЪР гр. София, 1000 ул. “Московска” 29

https://hillclinic.com