Това, че съвременните жени са инициативни е известно и вече обичайно. Понякога инициативността им надхвърля дори тази при мъжете. Това има своето обяснение – за мъжа е трудно да признае съществуването на сексуални неуспехи и да ги назове като такива. Това положение обаче удря върху мъжкото му его и той го преживява болезнено.

Факт е, че в случаите, когато мъжът пренебрегва наличието на проблема, жената проявява инициатива като съвсем деликатно му помага да вземе вярното решение - лечение. Често двамата заедно се обаждат, записват час за консултация с уролог и идват на преглед също заедно. Това явление е изключително окуражително. „Он клиник” все по-често се посещава от двойки, които заедно търсят вариант за преодоляване на кризата.

Как се стига до тук?!?!

След като премине романтиката в отношенията и бурните чувства се превърнат в тлеещи въглени възниква и въпросът: нима и тази нощ ще приключи с... нищо, нима за пореден път ще преживея разочарование? Дали и този път ще бъде унизителен и разочароващ? Можеш да се успокоиш! Ти не си единствен. По-голямата част от мъжете в твоето положение (а такива са десетки хиляди), страдащи от понижена сексуална потентност, чувстват същото. Те се сблъскват с рязка смяна на психическото настроение, страдат от чувство за непълноценност, губят усещането за мъжко достойнство и удоволствие от сексуалния живот. Тези от мъжете, които осъзнават опасността от тази ситуация и са заинтересовани от това да върнат любовта в своя живот, които разбират причината за тежкото си емоционално състояние, без да отлагат се обръщат за помощ към специализирана клиника. Почти всеки пациент на „Он клиник”, а това са мъже от всички възрасти, с различни професии, задават на уролога един и същи въпрос:

Докторе, какво да направя, за да постигна подобрение?

Сексуалният живот на всички нас, жени и мъже, е свързан основно с чувства, и обратното. Т.е. светът на нашите чувства и усещането за щастие в семейния живот в голяма доза зависят от степента ни на удовлетворение от секса. Затова и лечението в „Он клиник” е комплексно. Специалистите-уролози разполагат с отлични средства за диагностика, както и с най-новите методи за лечение на почти всички видове сексуални проблеми. 98% от мъжете, преминали курс на лечение в „Он клиник”, са решили проблемите в своя интимен живот и са си върнали сексуалната сила, любов и чувство на увереност.

Какво можем да ви разкажем за пациентите на отделение урология в „Он клиник”?

Клиниката се посещава от мъже от всички възрасти – както 20-30-годишни, така и доста възрастни – 75-80-годишни. Част от тях са напълно здрави, други страдат от заболявания като диабет, високо кръвно налягане, хипертония, които могат да предизвикат сериозни сексуални проблеми. За всеки пациент се подбира индивидуална схема за лечение.

Едно телефонно обаждане може да промени живота ви... много повече, отколкото си мислите. Не отлагайте, сега времето не е ваш съюзник!

За повече информация:

+359885 488 088

или през onclinic-bg.com

https://onclinic-bg.com/zadai_vapros