28°C   София
 

Това, че съвременните жени са инициативни е известно и вече обичайно. Понякога инициативността им надхвърля дори тази при мъжете. Това има своето обяснение – за мъжа е трудно да признае съществуването на сексуални неуспехи и да ги назове като такива. Това положение обаче удря върху мъжкото му его и той го преживява болезнено.

Факт е, че в случаите, когато мъжът пренебрегва наличието на проблема, жената проявява инициатива като съвсем деликатно му помага да вземе вярното решение - лечение. Често двамата заедно се обаждат, записват час за консултация с уролог и идват на преглед също заедно. Това явление е изключително окуражително. „Он клиник” все по-често се посещава от двойки, които заедно търсят вариант за преодоляване на кризата.

Как се стига до тук?!?!

След като премине романтиката в отношенията и бурните чувства се превърнат в тлеещи въглени възниква и въпросът: нима и тази нощ ще приключи с... нищо, нима за пореден път ще преживея разочарование? Дали и този път ще бъде унизителен и разочароващ? Можеш да се успокоиш! Ти не си единствен. По-голямата част от мъжете в твоето положение (а такива са десетки хиляди), страдащи от понижена сексуална потентност, чувстват същото. Те се сблъскват с рязка смяна на психическото настроение, страдат от чувство за непълноценност, губят усещането за мъжко достойнство и удоволствие от сексуалния живот. Тези от мъжете, които осъзнават опасността от тази ситуация и са заинтересовани от това да върнат любовта в своя живот, които разбират причината за тежкото си емоционално състояние, без да отлагат се обръщат за помощ към специализирана клиника. Почти всеки пациент на „Он клиник”, а това са мъже от всички възрасти, с различни професии, задават на уролога един и същи въпрос:

Докторе, какво да направя, за да постигна подобрение?

Сексуалният живот на всички нас, жени и мъже, е свързан основно с чувства, и обратното. Т.е. светът на нашите чувства и усещането за щастие в семейния живот в голяма доза зависят от степента ни на удовлетворение от секса. Затова и лечението в „Он клиник” е комплексно. Специалистите-уролози разполагат с отлични средства за диагностика, както и с най-новите методи за лечение на почти всички видове сексуални проблеми. 98% от мъжете, преминали курс на лечение в „Он клиник”, са решили проблемите в своя интимен живот и са си върнали сексуалната сила, любов и чувство на увереност.

Какво можем да ви разкажем за пациентите на отделение урология в „Он клиник”?

Клиниката се посещава от мъже от всички възрасти – както 20-30-годишни, така и доста възрастни – 75-80-годишни. Част от тях са напълно здрави, други страдат от заболявания като диабет, високо кръвно налягане, хипертония, които могат да предизвикат сериозни сексуални проблеми. За всеки пациент се подбира индивидуална схема за лечение.

Едно телефонно обаждане може да промени живота ви... много повече, отколкото си мислите. Не отлагайте, сега времето не е ваш съюзник!

За повече информация:

+359885 488 088

или през onclinic-bg.com

https://onclinic-bg.com/zadai_vaprosОтучете детето да сяда така

Много родители си мислят, че седенето в положение W повишава гъвкавостта на детето им или че поне то...

9 скрити симптома на диабет

Очаква се броят на диабетиците по света да нарасне до 522 милиона души през 2030 г. В България сега...

Ако спрете да пушите, здравето се подобрява по график

Без значение колко дълго е пушил - 30 дни или 30 години, организмът на пушача може да се освободи от...

ПОСЛЕДНО ОТ

Необходими продукти: 200 гр. листа от спанак 50 мл. мляко 1/2 ч.л. захар 1 с.л. брашно 50 мл. адаптирано мляко 5 гр. масло Начин на приготвяне: Измийте листата на спанака и ги сварете за 10-15 мин. Когато омекнат, пасирайте, прибавете 50 мл. мляко и 1/2 ч.л. захар. Препечете 1 с.л. брашно, размийте го с 50 мл. адаптирано мляко, варете 2-3 мин.

"Заслужаваш всяко щастливо нещо в живота, защото си чудесно дете" е само едно от тях. Ето кои са останалите. Ти си невероятен слушател. Носиш доброта в сърцето си. Ти си светлината в моя живот. Винаги прави това, което е правилно. Независимо от обстоятелствата. Пред теб няма лимити за това, което искаш да постигнеш. Ти си наистина невероятен/на.

За да очаквате детето да е благодарно за нещата, които получава и правите за него, е логично да му дадете същото в замяна. Започнете с думите "благодаря". Не пропускайте да му ги казвате винаги, когато има защо. Направете така, че да ви чува, когато благодарите на други хора. Не му давайте всичко, което пожелае. Научете се да отказвате.

Излекуването с чигонг е бързо и трайно за вярващите в тялото си

През 2012 г. известният китайски майстор Юан Тзе прави малка революция в чигонг, като създава Юан...

Как лекува чигонг

Как лекува чигонг Неувяхващата си слава чигонг безспорно дължи на факта, че упражненията лекуват....

Чигонг настига йога по популярност в света

Днес е Световният ден на китайската лечебна практика, обявен от СЗО Преди 20-30 години малцина по...

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На всеки 5 секунди дете по света губи живота си, стана ясно по време на откриването на форума Европейските дни на развитието 2019 г "Всеки разбира английски, но никой не разбира Великобритания". С тези думи председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер шеговито се извини, че ще се изкаже на френски по време на официалната церемония по

С пита и шампанско направиха копка за нова детска градина Обновената отсечка на бул. "Марица-юг" в Пловдив се затваря за автомобили в неделните дни и става променада. Така пловдивчани ще могат да се разхождат по крайбрежието от 10 сутринта до вечерта. "Получихме подписка от граждани, които настояват през август в определени дни булевардът да е

Двама американски парашутисти и канадец, които са участвали в нощни скокове в района на пловдивското село Чешнигирово, са пострадали при приземяване, научи "24 часа" от свои източници. Те са били закарани в университетската болница "Св. Георги". Единият е вече изписан, другите остават за лечение. По неофициална информация са с фрактури на