Три седмици след като легендарният испански вратар Икер Касияс получи инфаркт, съпругата му Сара Карбонеро призна, че има рак на яйчниците.

Това известната спортна телевизионна журналистка оповести в профила си в инстаграм, а новината бързо обиколи световните медии.

Ето съобщението на съпругата на Касияс в инстаграм:

"Докато още се възстановявахме от страха, животът отново ни изненада. Този път засегна мен - тази "късметлийска" дума от 6 букви (рак на испански e cancer - б.р.), които все още се боя да изписвам. Преди няколко дни при рутинен преглед лекарите ми откриха злокачествен тумор на яйчниците и вече ме оперираха. Всичко върви много добре, за щастие го уловихме много рано, но все ми предстоят месеци борба, докато продължавам съответното лечение. Аз съм спокойна и уверена, че всичко ще приключи благополучно. Знам, че пътят ще бъде труден, но също така и че ще има щастлив край. Имам подкрепата на моето семейство и приятели, както и страхотен медицински екип. Използвам възможността да помоля моите колеги журналисти за уважението и разбирането, с които винаги са се отнасяли с мен, особено в тези трудни и деликатни моменти за мен и моето семейство."

Снимка: Инстаграм профил на Икер Касияс
Снимка: Инстаграм профил на Икер Касияс