„Чести и внезапни позиви за уриниране, слаб поток на урината, придружен с болка, парене и дискомфорт, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур… Това са едни от най-изявените симптоми при увеличена простата – състояние, тясно свързано с напредването на възрастта и известно като доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) или аденом на простатната жлеза.

Стандартната терапия на проблема включва медикаментозно или хирургично лечение. Предвид рисковете и на двата подхода, природната медицина предлага научно обоснована природна алтернатива, която се базира на комбинирания прием на екстракти от четири растения растения, чието благоприятно влияние върху простатата отдавна е доказано. Това са Екстракт Сао Палмето, Екстракт бабини зъби, Екстракт тиквено семе, Екстракт полски хвощ. Те са доказано работещо средство срещу доброкачествено увеличение на простатната жлеза и инфекции на пикочните пътища. Те подпомагат конвенционалното лечение и допринасят за поддържане на простатата в нормално състояние.

Бъдете наясно, че простатитът е живото-застрашаващо заболяване и не е просто безобидна инфекция, с която организма свиква и не изразява негативни симптоми по-късно. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години.

За моя радост и на моите колеги, сега мъжете имат възможността да се оттърват от това опасно заболяване веднъж завинаги без да се налагат антибиотични лечения.

Факт е, че се появи революционен нов продукт. Той бързо възстановява нормалното функциониране на простатата, намалява възпалението, ефективно атакува дори хроничния простатит и възстановява сексуалната функция. Androfix e продукт на билкова основа, който е разработен с участието на международно признати учени и медицински експерти от Франция. Androfix е клинично тестван продукт, който бива подложен на множество качествени и количествени тестове.

Ефективността на Androfix, изчислена чрез стандартен метод (брой възстановени хора спрямо броя на засегнатите хора в рамките на група от 100 души, преминали един курс на лечение) е налице.

• Липса на прояви на симптомите след като спират да приемат Androfix (според резултатите от 6-месечно проследяване) се наблюдава при 99% от хората.

• След една седмица на употреба на Androfix всички пациенти докладват значително подобряване на либидото и сексуалната потентност.

• Продуктът спомага за удължаване на сексуалния контакт при мъжете, участвали в проучването.

• Няма нежелани странични ефекти, включително алергии.

За разлика от повечето подобни продукти, Androfix съдържа само стандартизирани екстракти! Стандартизираните екстракти гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава. Androfix е специално създадена хранителна добавка за мъже, която подкрепя простатата и подпомага нормалната функция на простатната жлеза, благодарение на мощния комплекс от витмаини, минерали, антиоксидантни и растителни екстракти. Аз препоръчвам три месечен прием за пълни резултати.“

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./