Оперираха успешно пребития военен Валентин Димов в болница в Пловдив. Операцията е продължила по-дълго от предвиденото, тъй като командосът е имал няколко фрактури на костица на лицето, научи TrafficNews.bg.

33-годишният мъж беше пребит в пловдивското село Войводиново на Богоявление заради забележка на пътя, която направил на две момчета от ромски произход.

Според майката на пострадалия военен той има добра подготовка, но не е искал да се бие с младежите, искал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до бой.

Протестите в селото продължават и днес, като протестиращите ще се съберат в 18 часа.Сашка
01/10/2019 09:28:27

Аз също ходя по изчистената улица и ако някой ми направи забележка ще го пребия от бой, ако и той да е дебелото прасе КАРАКАЧАНОВ....Аз също плащам данъци и искам да ходя също по чисти пътища...Това прасе министърчето да слезе от колата и да си раздвижи дебелия задника по неизчистените тротоари. Ще видим кой кого ще бие!!!!!!

Silvester
01/10/2019 10:57:37

E GA TI "KOMANDOSA"IZMISLEN, RAMBO-BULGARSKI IZGLEJDA SE E UREDIL DA BADE TAKAV PO VTORIYAT NACHIN , ZA DA BADE PREBIT OT DVAMA TSIVILNI MLADEJA !

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*