Британката Рейчъл Сийдъл от град Блекбърн успя да отслабне 44 килограма, като се лиши от майонезата и маслото в своите ястия, пише в. "Сън".

Невероятната трансформация на 136-килограмовата дама станала само за година и половина. Четиридесет годишната Рейчъл получила предложение за брак от своя възлюбен. Тогава тя решила да се втали и обезателно да облече булчинска рокля размер 44, предава БТА.

Г-ца Сийдъл започнала да плува в басейн, тренирала 4-5 пъти седмично. Британката рязко променила и своите хранителни навици. "Обичах да отрупвам с майонеза всички блюда. Вече не го правя! Престанах и да готвя с масло и вече консумирам много повече плодове!"

След като стопила 44 килограма, самочувствието на бъдещата булка значително се подобрило. "През цялото това време не съм гладувала! Просто започнах да се храня по-правилно", споделя Рейчъл.

Три седмици преди сватбата тя успяла да се побере в мечтаната булчинска рокля. Церемонията преминала успешно и Рейчъл пожелава на всички дами с наднормено тегло да последват нейния пример./

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти


ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*