Фитнес фурията Богдана Колева, на този етап е най-емблематичният образ в първия сезон на риалити формата "Смени жената". Нейната лична религия, базирана на здравословния начин на живот, вдъхнови мнозина да обърнат внимание на себе си, а за по-ангажираните, които успяват да си откраднат време само за един бизнес обяд, Planet Club, в партньорство със Sport City, стартират двуседмична кампания – от 9 до 21 май – в която да вземат своята доза спорт и безплатен здравословен обяд.

Всеки ден от 12:00 до 13:30 ч. Богдана ще посреща клиентите на Planet с въведение в ползите на добре изградения хранителен и спортен режим. Посетителите ще имат възможността да направят в мини-фитнеса 15-минутна тренировка, изготвена на момента лично от Боби и съобразена с тяхната физика. Изпълнилите успешно тренировката си, заслужено ще получава комплимент от клуба – здравословен обяд.

По време на кампания, много вип личности ще минат през импровизирания фитнес, за да дадат пример и лично да си доставят здравословно удоволствие. В първия ден от проекта, плеймейтката Златка Димитрова,. заедно със 7-месечния си син - Миро, ще бъде официален гост-демонстратор.