Наднорменото тегло, високите нива на холестерол и стресът са основните причини все повече българи да имат проблеми с кръвното. Специалистите отчитат тревожно висок дял на застрашените у нас - 75%. При хронично високо кръвно налягане се засяга работата на важни органи и системи и това води до тежки здравословни последици. Затова е изключително важно кръвното да се поддържа във физиологични граници чрез медикаменти, правилно хранене и повече движение. Едно модерно решение предлага фитотерапията чрез билковия комплекс „Кардиоксин“ - за справяне с високото кръвно, аритмията и завишения холестерол.

Продуктът „Кардиоксин“ е базиран изцяло на фитонутриенти, извлечени от гинко билоба и арония. Той е незаменим източник на вещества, които по естествен начин понижават нивата на лошия холестерол, подпомагат работата на сърцето и кръвоносните съдове и позволяват поддържане на нормално кръвно налягане както при по-млади пациенти, така и при тези от третата възраст, твърдят специалисти с утвърдена практика с продукта.

Очистват се съдовите стени от атеросклеротични плаки, поддържайки висока еластичност и нормална пропускливост, понижава се кръвното налягане, позволява се поддържане на нормални нива на лошия холестерол в артериалните съдове. Намалява се натоварването на сърцето и шансовете за инфаркт или инсулт. Съставките стимулират притока на кръв към крайниците в тялото, включително кожата и основните органи, снабдяването на цялото тяло с кислород води до увеличаване на енергията и силата.

Приемът на „Кардиоксин“ осигурява надежден начин за препрограмиране на тъканите и клетките, оказва физиологичен ефект върху практически всички органи и системи в тялото.

Формулата на фитопрепарата е разработена по рецептурниците на акад. Никола Хлебаров, създател на серия билкови тинктури, носител на многобройни награди, световно признат учен и изследовател.

Най-важното предимство на "Кардиоксин", разбира се, е неговото качество, по естествен, природен и безвреден начин да поддържа в норма кръвното налягане и холестерола.

Продуктът „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./