След повече от десетилетие изследователска работа световното име – американката д-р Хулда Кларк открива доказателства, които я водят към причината за възникването както на тумори, така и на много други разпространени болести.

Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил Eurytrema, епилепсията се дължи на конкретен вид кръгъл червей – Ascaris, при случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка, астмата е свързана отново с Ascaris, конкретно в белите дробове, а като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразита Dirofilaria Immitis, развиващ се в кръвоносната система на организма.

Д-р Кларк е категорична, че зад много тумори, както и зад СПИН, язвата и болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса и упоритото акне, както и зад хипертонията и глаукомата, се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички /напр. Кандида/, вируси и червеи – глисти, тении и др.

Д-р Кларк открива, че опасните микроорганизми, които са сред причинителите на изброените и на ред други болести, са много чувствителни към една прецизна формула – извлек от три природни дара.

Тя предлага схема с използването на билката сладък пелин, цветето карамфил и извлек от зелената обвивка на плода на ореха,. Тази комбинация се оказва изключително добра за подпомагане при серия заболявания. Тройната комбинация, вложена в продукта Триактал действа срещу близо 100 различни паразити, нормализира химичния състав на кръвта, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк, базирайки се на продължителния си личен опит с широк кръг пациенти.

Продуктът Триактал можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://triactal.com/bg/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:
1 бр. х 69 лв. + Безплатна доставка /Общо: 69 лв./
2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./
3 бр. х 59 лв. + Безплатна доставка /Общо: 177 лв./